Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή σχεδιάστρια Ειρήνη Ανδρικοπούλου και η lefkon σε catwalk στο Γκάζι- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

H Πατρινή σχεδιάστρια Ειρήνη Ανδρικοπούλ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το Σάββατο 13 Μαΐου

Η Πατρινή σχεδιάστρια ρούχων της "lefkon" Ειρήνη Ανδρικοπούλου συμμετείχε με catwalk στο event που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στους Νέους Φούρνους της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το Σάββατο 13 Μαΐου.

Πάτρα: Πήγαμε στην παρουσίαση της συλλογής "lefkon" της Ειρήνης Ανδρικοπούλου-ΦΩΤΟ

Η μόδα συνδυάστηκε με τον χορό, τις εικαστικές τέχνες, το θέατρο κι άλλα. Τα έσοδα που προέκυψαν θα καταβληθούν στον λογαριασμό του σωματείου Πίστη, υπέρ των ανηλίκων που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

*Μπορεί η Ειρήνη Ανδρικοπούλου να σπούδασε χρηματοοικονομικά και να έκανε μεταπτυχιακό στο Πολυτεχνείο όμως η μόδα είναι πλέον σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής ζωής της. Όλα ξεκίνησαν όταν, επηρεασμένη από την μητέρα της που εργαζόταν σαν μοδίστρα, αποφάσισε να σπουδάσει πατρόν.

Κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο και από τότε όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ζω διπλή ζωή, το πρωί οικονομολόγος το απόγευμα σχεδιάστρια».

Σχεδιάζει γυναικεία ρούχα one size σε χαλαρές και αέρινες γραμμές που φοριούνται όλες τις ώρες. Χρησιμοποιεί βαμβακερά και οικολογικά υφάσματα άριστης ποιότητας. Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει είναι ότι χρησιμοποίησε το κλασικό αντρικό πουκαμισόπανο σε γυναικείες εκδοχές δημιουργώντας φορέματα, φούστες κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight