Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 18 Μάη στις ελληνικές αίθουσες δύο κωμωδίες από Γαλλία και Ισπανία

Από 18 Μάη στις ελληνικές αίθουσες δύο κ...

Ενδεχομένως να τις δούμε και στην Πάτρα

Από την Σπέντζος Φιλμ θα βγουν αυτή την Πέμπτη 18/5/2017 στις ελληνικές αίθουσες η κωμωδία με τίτλο «Ένα Προφίλ για δύο - Mr. Stein Goes Online /Un profil pour deux», διάρκειας 100 λεπτών και η Ισπανική κομεντί «Σ’ Αγαπώ Ισπανικά – KIKI LOVE TO LOVE”.

To φιλμ «Ένα Προφίλ για δύο» είναι συμπαραγωγή της Γαλλίας, του Βελγίου και της Γερμανίας.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Stéphane Robelin

Με τους: Pierre Richard, Yaniss Lespert, Fanny Valette.

Περίληψη :

O Πιερ είναι ένας 75χρονος χήρος που ζει μοναχικά από τότε που έχασε την γυναίκα του. Η κόρη του, του χαρίζει έναν υπολογιστή ελπίζοντας να του εξιτάρει την περιέργεια και  να τον βοηθήσει να γνωρίσει  καινούριους ανθρώπους. Με την βοήθεια του Άλεξ, ενός νεαρού καθηγητή πληροφορικής, ο Πιέρ αρχίζει το «σερφάρισμα» και σύντομα ανακαλύπτει ένα site γνωριμιών. Χρησιμοποιώντας το όνομα του Άλεξ, ο Πιερ γνωρίζει την «Flora63», μία νεαρή φυσιοθεραπεύτρια και σύντομα μαγεύεται από την γοητεία της.  Αυτή αντίστοιχα μαγεύεται από το κομψό και ασυνήθιστο προφίλ του και του ζητάει να βγουν.

Ο Πιερ νιώθοντας παγιδευμένος αλλά ταυτόχρονα και ενθουσιασμένος, δέχεται να βγει με την κοπέλα αλλά θα πρέπει να πείσει τον Άλεξ  να πάει  αυτός στην θέση του.

Στην κωμωδία «Σ’ Αγαπώ Ισπανικά» διάρκειας 102 λεπτών παίζουν οι Natalia de Molina, Anna Katz, Belen Cuesta, Luis Callejo, Mª Paz Sayago, Luis Bermejo, David Mora, Candela Pena, Paco Leon, Rea Gimenez, Alex Garcia, Alexandra Jimenez.

Σκηνοθεσία: Paco Leon

Σενάριο: Fernando Perez, Paco Leon.

Περίληψη :

Πέντε ιστορίες αγάπης και σεξ εκτυλίσσονται κατά την διάρκεια ενός καυτού καλοκαιριού στην Μαδρίτη. Ο Πάκο και η Άνα είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει χάσει εδώ και καιρό το πάθος στην σχέση του με αποτέλεσμα να μένουν και οι δύο ανικανοποίητοι.  Ο Χοσέ Λουίς προσπαθεί να ξυπνήσει τη ερωτική επιθυμία στην γυναίκα του Παλόμα , που ύστερα από ένα ατύχημα βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα.

H Μα Καντελάρια και ο Αντόνιο προσπαθούν να κάνουν παιδί. Ο Άλεξ προσπαθεί να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις της  Ναταλίας ενώ η ίδια αναρωτιέται αν τελικά θα της κάνει πρόταση γάμου. Τέλος η Σάντρα μια μοναχική γυναίκα αναζητά απελπισμένα τον έρωτα. Μία κωμωδία που εξερευνά χωρίς αναστολές την ερωτική επιθυμία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture