Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ριάνα στο νέο φιλμ του Λικ Μπεσόν «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες»

Η Ριάνα στο νέο φιλμ του Λικ Μπεσόν «Ο Β...

Η ταινία θα βγει στις 20 Ιουλίου σε διανομή της Odeon

Στις 20 Ιουλίου 2017, στην καρδιά του καλοκαιριού, μας έρχεται από την Odeon το νέο κινηματογραφικό φιλμ δια χειρός του Γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν, ο οποίος, πάντα ψαγμένος, υποψιασμένος, ανατρεπτικός και μοναδικός, ποντάρει στην αίγλη του γαλλικού sci-fi με την ταινία «Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες».

Το εντυπωσιακό τρέιλερ ήδη παίζεται στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα, εδώ και καιρό εξάπτοντας το ενδιαφέρον των σινεφίλ και των φίλων της επιστημονικής φαντασίας. Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠα και φιλοδοξεί να κάνει εμπορική επιτυχία. Ανάμεσα στο all star cast της ταινίας βρίσκεται και η ποπ σταρ Rihanna, στον ρόλο της Bubble.

«Αυτό που με εξέπληξε θετικά ήταν ότι, παρά το φρενήρες πρόγραμμά της, πάντα έβρισκε το χρόνο και τον επαγγελματισμό για τα γυρίσματα της ταινίας. Πάνω στο πλατό, η Rihanna δεν είναι καθόλου απόμακρη. Στην πραγματικότητα, περιμένει να κάνεις κάτι μαζί της. Είναι σαν πυλός», σχολιάζει ο Μπεσόν σε έντυπα του εξωτερικού, για τη συνεργασία του με τη Rihanna.

Στο φιλμ παίζουν ο Ντένις Ντεχάαν και το μοντέλο/ηθοποιός Κάρα Ντε Λεβίν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture