Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Live με τους Magic De Spell, στην Φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου

Live με τους Magic De Spell, στην Φοιτητ...

Θα παίξουν και οι Πατρινοί Φ.Α.Κ.Α. και οι Salto Mortale

Στο πλαίσιο του UPMay Festival η Μουσική Ομάδα των Φοιτητών Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει μια συναυλία με ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα της Ελληνικής μουσικής ροκ σκηνής, τους Magic De Spell, οι οποίοι είναι ενεργοί καλλιτεχνικά από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μαζί τους σε αυτήν την όμορφη, όπως προμηνύεται μουσική βραδιά θα είναι οι Πατρινοί Φ.Α.Κ.Α. και οι Salto Mortale.

Το live προγραμματίζεται για την Παρασκευή 19/5/2017 μετά τις 21.00, με ελεύθερη είσοδο, στο χώρο της Φοιτητικής Εστίας.

Από τη δημιουργία τους μέχρι και σήμερα, οι Magic de Spell δίνουν συναυλίες σ' ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, με πάνω από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους.

Οι Φ.Α.Κ.Α. δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2014 από τον Πάνο Γεωργόπουλο. Παίζουν κυρίως δικά τους κομμάτια με το ύφος τους να κινείται σε ήχους ροκ, πανκ  και χιπ χοπ.Toν Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο με τίτλο "Ψάξε να κρυφτείς".

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν επίσημα το Μάιο του 2013. Το μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και έχουν κάνει εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής (Υπόγεια Ρεύματα, Μωρά στη Φωτιά, Απροσάρμοστοι, Λεωνίδας Μπαλάφας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Bad Movies κ.α.).

Το Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα» ενώ τον Οκτώβρη του ’16 έκαναν ένα ακόμη δισκογραφικό βήμα με το ep «Παράθυρο στο χάος».

Οι Magic De Spell επιστρέφουν λοιπόν δριμύτεροι στη σκηνή με ένα full electric set "εφ’ όλης της ύλης".

Θα παρουσιάσουν τραγούδια ορόσημα της ελληνικής σκηνής των 90's όπως το "Sarajevo", "Νίψον ανομήματα",  "Τέρμα το διάλειμμα", "Εμένα οι φίλοι μου", "Ο μαθητής", "Ζεϊμπέκικο του rock", "Ο λύκος της ψυχής μου", αλλά και των 00's όπως "κυρ Παντελής", "Όταν νυχτώνει", "Gala", "Ο κλόουν", "Οκ Πατέρα".

Επίσης θα παίξουν τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;", μαζί με επιλεγμένες και "πειραγμένες" διασκευές.

Magic de Spell line up:

Θοδωρής Βλαχάκης - drums,

Δημήτρης Μποτής - keyboards,

Γιώργος Αρχοντάκης - μπάσο,

Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή,

Βαγγέλης Θεοδωράκης - κιθάρες,

Δημήτρης "pixel" Δημητριάδης - φωνή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life