Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η παραλία που αντί για κολυμβητές γέμισε... κλαδιά - Έκπληκτοι οι λουόμενοι στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας που πήγαν για τις πρώτες βουτιές-ΦΩΤΟ

Η παραλία που αντί για κολυμβητές γέμισε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Έκοψαν κλαδιά δέντρων και ξερά χόρτα και τα πέταξαν.. στην παραλία. Πρόκειται για την παραλία Περιβολάκια στον Αγ. Βασίλειο. Η οποία κυριολεκτικά έχει καταργηθεί για τους κατοίκους της περιοχής που θέλουν να κάνουν εκεί τη βόλτα ή το μπάνιο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κάτοικοι της περιοχής και λουόμενοι που θέλησαν να κάνουν εκεί το μπάνιο τους, είδαν την Κυριακή με μεγάλη τους έκπληξή την παραλία κατηλλειμένη από ξερά κλαδιά και αγριόχορτα.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτές οι εικόνες είναι αποτέλεσμα πρωτοβουλίας δημοτικών συνεργείων, ωστόσο η εγκατάλειψή τους στο σημείο μαρτυρά δράση ιδιωτών που αδιαφόρησαν για την απομάκρυνσή τους. Την ίδια στιγμή ενδεχομένως να μη διέθεταν και καμία άδεια για κλάδεμα των δέντρων πάνω στην παραλία.

Μάλιστα κάποιοι κάτοικοι της περιοχής έκαναν προβλέψεις πως δεν αποκλείεται σύντομα στην μικρή παραλία να δούμε να αναπτύσσονται ξαπλώστρες και άλλα στοιχεία με στόχο γιατί όχι και την εκμετάλλευση εν όψει καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις