Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

"Χρυσάνθεμο": Ένας πρότυπος, οικογενειακός παιδικός σταθμός που ξεχωρίζει!

"Χρυσάνθεμο": Ένας πρότυπος, ο...

Στη Λεύκα Πατρών

Χρυσάνθεμο

…το πρώτο φθινοπωρινό λουλούδι, που καλωσορίζει τα παιδιά στην έναρξη του σχολικού έτους, ένας παιδικός σταθμός στην καρδιά των παιδιών.

Το όραμα μας: ‘Όσο υπάρχουν στον κόσμο παιδιά, ζώα και λουλούδια μην φοβάστε. Όλα θα πάνε καλά’ Νίκος Καζαντζάκης.

Πρότυπος οικογενειακός παιδικός σταθμός «ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ» , στη Λεύκα Πατρών.

Ο παιδικός σταθμός «ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ» βρίσκεται στη Λεύκα Πατρών,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας, σε ένα μαγευτικό φωτεινό, ελκυστικό περιβάλλον, μέσα στη φύση. Η εκκλησία Αγίου Νικολάου Λεύκας, το πάρκο δίπλα, το Δημοτικό σχολείο και ο παιδικός μας σταθμός πλαισιώνουν μια γειτονιά. Τα παιδάκια στο «Χρυσάνθεμο» συνηθισμένα στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών, έρχονται σε επαφή με τη φύση και εντάσσονται στον χώρο: στην παλιά γειτονιά..

Ο παιδικός σταθμός, εγκεκριμένος από τις Αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες, πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Ο βασικός και μοναδικός σκοπός και στόχος μας είναι η προσφορά και παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και φροντίδας στο κάθε παιδάκι, για να αναπτυχθεί σωστά κατά τα πρώτα ενδοσχολικά του χρόνια. Δηλαδή στοχεύουμε στην πολύπλευρη, διανοητική, κοινωνική, ψυχοσωματική. και συναισθηματική του ανάπτυξη του παιδιού .

Μέσα στο κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον ικανοποιούνται βασικές βιολογικές και ψυχολογικές ανάγκες του παιδιού, συμπληρώνεται και τελειοποιείται η οικογενειακή αγωγή και αναπληρώνονται πολλά στοιχεία που ίσως λείπουν από το οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι η προσφορά του σταθμού μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, σε σχέση με το γεγονός ότι τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού είναι κρίσιμα και αποφασιστικά για την διάπλαση της προσωπικότητάς του και ολόκληρης της εξέλιξής του.

Στο παιδί προσφέρει αγάπη, φροντίδα, στοργή στα πρώτα βήματα της ζωής του, τα οποία είναι τόσο σημαντικά για την διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του. Άλλωστε, το παιδί αναπτύσσεται με την πράξη του «αγαπώ».

Το άτομο που έχει λάβει σωστή αγωγή στη νηπιακή ηλικία θα γίνει στην ενήλικη ζωή του σωστό και χρήσιμο για την κοινωνία.

Σε ένα προσιτό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον ο παιδικός σταθμός «ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ» προσφέρει μια μοναδική βιωματική, εκπαιδευτική, ψυχαγωγική, μαθησιακή, και παιδαγωγική εμπειρία για το βλαστάρι σας, το παιδί σας. Μέσα από το παιχνίδι, το θεατρικό παιχνίδι, την Μουσικο κινητική Αγωγή, την Μουσειακή Αγωγή (culture Education), την Γυμναστική, την εκμάθηση ξένης γλώσσας (Αγγλική γλώσσα), μέσα από την εισαγωγή της έννοιας της «Τέχνης» στο μάθημα θα οδηγήσουμε το βλαστάρι σας ώστε να γίνει ο αυριανός ώριμος ενήλικας.

· Μετακίνηση- μεταφορά παιδιών με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με έμπειρο οδηγό και παιδαγωγό συνοδό.

· Συμβάσεις με Τράπεζες και Οργανισμούς.

· Δεχόμαστε και Voucher από πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

·

Σκοπός της λειτουργίας μας είναι:

• Η ασφαλής παραμονή και ενασχόληση των παιδιών

• Η προσωπική φροντίδα ,

• Η σωστή διατροφή,

• Η υγιεινή τους,

• Η ομαλή προσαρμογή τους στην ομάδα και στο κοινωνικό σύνολο,

• Η διαπαιδαγώγηση,

• Η απόκτηση δεξιοτήτων,

• Η προετοιμασία τους για την υποχρεωτική εκπαίδευση.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το προσωπικό μας εδώ στο «Χρυσάνθεμο» αποτελείται από εξειδικευμένους, έμπειρους και έμπιστους πτυχιούχους επαγγελματίες. Άλλα κοινά χαρακτηριστικά τους είναι η έμφυτη αγάπη τους προς το παιδί, το πάθος τους να μεταδίδουν γνώσεις αλλά και η θέληση τους να προσφέρουν σε ένα οικογενειακό, φιλικό, ασφαλές και δημιουργικό παιδικό περιβάλλον. Η Διεύθυνση του παιδικού σταθμού μας, παρούσα καθημερινά, επιβλέπει, καθοδηγεί το προσωπικό και με το βλέμμα της προστατεύει, θωπεύει και αγαπά τα παιδάκια. Η οικογενειακή εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης μας καθοδηγεί και μας διδάσκει, πως να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε παιδιού, πάντοτε με τον απαραίτητο σεβασμό και αγάπη

τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς.

Η Φιλοσοφία μας:

· «Ανοικτό σχολείο»: Ο παιδικός σταθμός μας ακολουθεί την πολιτική αυτή, δίνοντας το δικαίωμα στους γονείς να επισκέπτονται το σχολείο οποιαδήποτε στιγμή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Επίσης, μπορούν να συζητήσουν ελεύθερα με την Διεύθυνση και το προσωπικό οτιδήποτε τους απασχολεί σχετικά με το παιδί, εκφράζοντας ελεύθερα προτάσεις και εισηγήσεις για την καλύτερη λειτουργία του σταθμού μας.

 

Παιδαγωγικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών του παιδικού σταθμού μας «ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ» προσφέρει στα παιδιά από 2.5 ετών έως 5,5 ετών:

• Βελτίωση της γνωστικής, σωματικής και συναισθηματικής ανάπτυξης του παιδιού και ευαισθητοποίησής του.

• Ανάπτυξη δεξιοτήτων του παιδιού, όπως επικοινωνία, δημιουργικότητα, φαντασία, πρωτοβουλία.

• Εισαγωγή των παιδιών στην έννοια της Τέχνης και της Μουσειακής Αγωγής (culture education), ώστε να μπορούν να αποκτήσουν τις πρώτες έννοιες και τη σημασία του Μουσείου και της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

• Εισαγωγή και μάθηση στοιχείων Μουσικο κινητικής Αγωγής .

• Βιωματική προσέγγιση της Αγγλικής γλώσσας μέσα από το παιχνίδι και το τραγούδι.

• Ένα ταξίδι μάθησης στα μάτια του παιδιού μέσα από επίκαιρα συναρπαστικά θέματα.

• Ανάπτυξη του παιδιού μέσα από διασκεδαστικό παιχνίδι και εισάγοντας το στην έννοια της τέχνης.

• Προώθηση της φαντασίας και της ικανότητας έκφρασης και της σκέψης του παιδιού.

Πρότυπος οικογενειακός παιδικός σταθμός ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ , στη Λεύκα Πατρών, οδός Λεύκας 146, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λεύκας.

Υπεύθυνη: Χριστοδουλοπούλου Γεωργία, βρεφονηπιοκόμος, απόφοιτος του Ινστιτούτου Sotheby’s στο Λονδίνο Μεγάλης Βρετανίας στην Ιστορία Τέχνης και τελειόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνείου Βόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά