Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

DIOR CRUISE 2018: ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ- ΠΟΙΕΣ CELEBRITIES ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

DIOR CRUISE 2018: ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΟΥΕΣΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Καλιφόρνια της υπαίθρου με γαλλική ετικέτα

resort κολεξιόν ταξιδεύουν στην οικουμένη εν όψει της πρώιμης άνοιξης του επόμενου έτους 2018. Ετσι, και ο οίκος Dior «μετανάστευσε» στο κοσμοπολίτικο, open air Λος Αντζελες και συγκεκριμένα στις βουνοπλαγιές της Μοντάνα, κοντά στην πασίγνωστη πια καλιφορνέζικη περιοχή Calabasas (όπου διατηρούν τα σπίτια τους οι αδελφές Καρντάσιαν και η Τζένιφερ Λόπεζ). Το Dior Cruise Show 2018 ήταν εμπνευσμένο από τις ταινίες γουέστερν και κατά τη νέα ιταλίδα καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Γκράτσια Κιούρι, ανέδειξε τη φύση και την ιστορία του Λος Αντζελες, το οποίο δεν είναι μόνο το επίπλαστο Χόλιγουντ. Ριάνα, Σαρλίζ Θερόν, Ντέμι Μουρ, Φρίντα Πίντο, Mπρι Λάρσον, Κέιτ Μπόσγουορθ, Kαμίλα Μπελ, Μιράντα Κερ, Σολάνζ Νόουλς, Νικ Τζόνας, Κέλι Ρόουλαντς Ολίβια Παλέρμο,  Κιάρα Φεράνι ήταν εκεί front row.

Tυπώματα με σκελετούς, αετούς και φίδια, ινδιάνικα κρόσια και φτερά, πολλά καρώ, καουμπόικα σουέντ, νομαδικά πλεκτά, γούνες σαν τομάρια ζώων, παραδοσιακά λουλούδια, τούλια με πολύχρωμα κεντήματα, διάφορα είδη πόντσο και εμπριμέ σαν τοπία σύγχρονης τέχνης. Φοκλορικά καπέλα «bolero», εφαρμοστά σακάκια, κλος και σουρωτές φούστες αλλά και τα χαρακτηριστικά μπουστάκια με τις logo τιράντες παρέλασαν σε διάφορες εκδοχές. Το πρώτο μέρος της συλλογής βασιζόταν στους γήινους καφέ –μπεζ τόνους αλλά μετά ακολούθησαν δημιουργίες με βάση το μαύρο και το λευκό. Ο οίκος Christian Dior θέλησε να ξεφύγει από το Παρίσι ατενίζοντας με το δικό του τρόπο μια διαφορετική, ξερή, νομαδική γη, σαν τους πίνακες της Τζόρτζια ο Κιφ και με διάθεση εξερευνητή.

Η επίδειξη ήταν μια συνέχεια της οικολογικής αισθητικής της καμπάνιας του αρώματος Sauvage με το Τζόνι Ντεπ. Είχαν στηθεί κατασκευές σαν ράντσα και υπήρχαν αερόστατα με το όνομα του οίκου.

Η ποπ σταρ Ριάνα όπως το συνηθίζει ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε με πρωτόφαντα ρούχα κατευθείαν από το σόου, δηλαδή με αντιπροσωπευτική γούνα και τζιν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View