Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Οι Void Droid, Sneaky Mustard, 1000 mods και οι Naxatras στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2017

Πάτρα: Οι Void Droid, Sneaky Mustard, 10...

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, μετά τις 21.30

Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Παλαιά Σφαγεία – πρώην Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, την Παρασκευή 2/6, στις 21.30 θα εμφανιστούν live οι Void Droid, Sneaky Mustard, 1000 mods και οι Naxatras.

Οι Void Droid είναι ένα Heavy Rock/southern metal σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 και ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους. Τον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το 1ο τους Demo με τίτλο «Void Droid». Από τα τέλη Αυγούστου 2013, ακολούθησε ένα mini greek tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μαζί με πολλούς φίλους.

Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως Orange Goblin, Planet Of Zeus και Nightstalker. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του 1ου τους άλμπουμ, επιστρέφουν δυναμικά με το «Terrestrial» που ήδη συζητιέται έντονα στους heavy rock κύκλους, από την κυκλοφορία του, τον Μάιο του 2016 και μετά.

Οι Sneaky Mustard είναι ένα heavy rock σχήμα από την Πάτρα που έκανε το ντεμπούτο του το Μάρτιο του 2017. Τα μέλη μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για το σκληρό ήχο, το groove και άλλα στοιχεία που φέρνει ο καθένας από τις επιρροές του.

Οι 1000 mods είναι από το Χιλιομόδι Κορινθίας και οι psychedelic ρόκερ Naxatras Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture