Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στηρίζει και φέτος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos»

Στηρίζει και φέτος η Περιφέρεια Δυτικής ...

Θα γίνει από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει για μία ακόμη χρονιά τη 2η Διεθνή Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό «Nostos» που θα υλοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο, από 13 έως 16 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη της Ναυπάκτου, στην γειτονική Αιτωλοακαρνανία.

Αυτό αποφασίστηκε στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ιωάννης Σύψας (πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της «Nostos» Expo) και ο Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. ΟΤΑ.

Και το 2016, στην 1η Διεθνή Έκθεση που είχε γίνει, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε και υποστήριξε ενεργά τον Δήμο Ναυπακτίας.

Η έκθεση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομική Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της ΚΕΔΕ, και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 7.000 επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 92 εκθετών, 32 host buyers από εννέα χώρες και 25 φιλοξενούμενων ομιλητών, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου.

«Με τη συμμετοχή μας, πέρα όλων των άλλων θετικών αποτελεσμάτων, στην έκθεση αυτή θα έχουμε δικό μας περίπτερο, θα συμμετέχουμε στα workshops γαστρονομίας, καθώς και στο συνέδριο, κατά το οποίο θα προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας, στον τουρισμό, ειδικότερα στον εναλλακτικό κ.α.», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καρπέτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις