Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με σηψαιμία η κωμικός Κατερίνα Βρανά

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με ση...

Είχε επισκεφθεί πρόσφατα και την Πάτρα με την stand up παράστασή της

Η Κατερίνα Βρανά νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαλαισίας μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η αρχική διάγνωση κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο μιλούσε για πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι τελευταίες  πληροφορίες πάντως, είναι πιο αισιόδοξες.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. "Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Βρανά ήταν στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας. Εκεί, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο.

Της διαγνώσθηκε σκωληκοειδίτιδα αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές και αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και λόγω μόλυνσης στους πνευμονες η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

Αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και αναπνέει με την βοήθεια αναπνευστήρα, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες. «Η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο», ανέφερε ο ξάδελφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις του.

Η Κατερινά Βράνα είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που είχε διοργάνωσει το Laugh Factory το 2016 .

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου»,που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά ξεκίνησε με 89 υποψήφιους από 56 χώρες που διαγωνίστηκαν και στη συνέχεια ψήφισε διαδικτυακά το κοινό. Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο 15η και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Βρανά, ήταν  μόνη γυναίκα κωμικός που προκρίθηκε στον τελικό, κατέκτησε την τρίτη θέση, αφού συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες .

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight