Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δυο συγκεντρώσεις και πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά

Πάτρα: Δυο συγκεντρώσεις και πορείες για...

Το πρωί της Δευτέρας

Διπλός θα είναι και φέτος ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Πάτρα. Το πρωί της Δευτέρας οι δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ διοργανώνουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από την έδρα του στην πλατεία Όλγας και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας με ανακοίνωσή του, απευθύνει προσκλητήριο Ενότητας, Τιμής και Αγώνα προς όλους τους Εργαζόμενους, Αυτοαπασχολούμενους Επιστήμονες, Αγρότες, Ανέργους, Συνταξιούχους, προς τις Νέες και τους Νέους για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα Αγωνιστικό και Δυναμικό παρόν τη Δευτέρα 1η  Μάη, ώρα 10:30 π.μ. μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, «για να τιμήσουμε την 1η Μάη βαμμένη με αίμα των προγόνων μας, την Εργατική Πρωτομαγιά. Γιατί η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

Για να αποδώσουμε φόρο τιμής στους πρωτοπόρους Αγωνιστές του Εργατικού Κινήματος που κατέκτησαν με την ίδια τους τη ζωή και υπερασπίστηκαν τα Εργασιακά μας Δικαιώματα όπου με αγώνα και αίμα κατακτήθηκαν εδώ και 100 χρόνια.»

Το ΠΑΜΕ συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς στην Πάτρα με κεντρικό σύνθημα: «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Την Πρωτομαγιά θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στις 10:00 πμ. και πορεία στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις