Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Dur γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα jazz και μας καλεί Σάββατο μεσημέρι στην Αγ. Νικολάου

Η Dur γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα jazz...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αγγελική Δούρου: "Στα καταστήματα μας παίζουμε αποκλειστικά Jazz μουσική"

Η Dur γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα jazz με ένα μοναδικό event στο κεντρικό κατάστημα της, στην οδό Μαιζώνος 97 & Αγ. Νικολάου. Όπως ανέφερε στο thebest.gr η Αγγελική Δούρου, υπεύθυνη του καταστήματος:

"Γιορτάζουμε με αυτό το event την Παγκόσμια Ημέρα Jazz γιατί αγαπάμε πάρα πολύ αυτό το είδος μουσικής. Στα καταστήματα μας παίζουμε αποκλειστικά Jazz μουσική και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε για την ημέρα μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους θα βρεθούν αύριο, 29 Απριλίου, 12:00-15:00 στο κατάστημα μας και να τους ξεναγήσουμε στους ρυθμούς της Jazz.

Πρόκειται για κάτι που γίνεται για πρώτη φορά και ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρά... μια γιορτή που θα φέρει χαρά. Γι΄αυτή την ημέρα έχουμε και κάποιες ειδικές τιμές στα είδη μας. Πέρα από αυτό, οι φίλοι της DUR θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τη νέα συλλογή «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017». Η φετινή κολεξιόν δίνει έμφαση στην ποιότητα των νημάτων, στις λεπτομέρειες της ύφανσης που κάνουν τη διαφορά, στις πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις καθώς και στο συνδυασμό κλασσικών στοιχείων με νέα δημιουργικά σχέδια".

H Aγγελική Δούρου

H Aγγελική Δούρου

H Aγγελική Δούρου

Καλεσμένοι της εκδήλωσης της DUR είναι οι “Off the road Jazz trio”, τρεις εξαιρετικοί μουσικοί που παίζουν και αυτοσχεδιάζουν με ευφάνταστο τρόπο μεταφέροντας με μια υψηλή αισθητική το ξεχωριστό χρώμα της jazz και της hardbop.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Σπήλιος Καστάνης μέλος του συγκροτήματος που παίζει κόντρα μπάσο:

"Δεχτήκαμε την πρόσκληση από την Dur με μεγάλη χαρά. Είχαν δει συναυλίες μας. Είχαμε συνεργαστεί ξανά και είχαν την ιδέα γι΄αυτό το event. Την βρήκαμε πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα. Είναι ιδιαίτερο να μπορεί να ακούει κανείς σε έναν τέτοιο χώρο ζωντανή μουσική και μάλιστα Jazz.

Αύριο λοιπόν θα ακούσουμε κλασσική Jazz μουσική, mainstream από τις δεκαετίες 50,60 και 70".

Αυτή την περίοδο οι “Off the road Jazz trio” κάνουν συναυλίες σε Αθήνα και Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight