Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ CONDE NAST. GOOP MAGAZINE ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ

ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τρέμε Anna Wintour…

Μεγάλο επιχειρηματικό μυαλό η αμερικανίδα σταρ, αδιαμφισβήτητο πρότυπο ομορφιάς και στυλ Γκουίνεθ Πάλτροου. Η 44χρονη πασίγνωστη χολιγουντιανή ηθοποιός και κάτοχος Οσκαρ εξαπλώνει δυναμικά το δημοφιλές διαδικτυακό lifestyle δημιούργημά της Goop, ιδρύοντας το ομώνυμο περιοδικό με τη στήριξη του κορυφαίου ομίλου Conde Nast. Όπως δημοσιοποιήθηκε, το Goop Magazine θα βγει στην αγορά το Σεπτέμβριο.

Το Goop εμφανίστηκε στο ίντερνετ το 2008 και εξελίχθηκε σε οδηγό- πρότυπο του ευ ζην με διεθνές κοινό που το ακολούθησε ευλαβικά. Η Πάλτρου στη συνέχεια, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο σινεμά, δημιούργησε και δική της σειρά βιταμινών, βιβλία μαγειρικής και συλλογή ρούχων. Το περιοδικό θα περιέχει πρωτίστως θέματα διατροφής, fitness, συνταγές μαγειρικής, μόδα και design. «Θέλουμε να περάσει η άποψη και η αισθητική του Goop ευρύτερα στον κόσμο» δήλωσε η Πάλτροου. Η είδηση του καινούριου περιοδικού «βγήκε» μάλιστα μια μέρα πριν εγκαινιάσει το δικό της pop up beauty store στη Νέα Υόρκη. Όπως σημειώνει για τη νέα της προσπάθεια : «Ονειρό μου είναι να πετύχει τόσο ώστε κάποτε κανείς να μη θυμάται πως ξεκίνησε από μένα».

Θυμίζουμε πως η καλιφορνέζα σταρ ξεκίνησε την πορεία της στο σινεμά πριν δυο δεκαετίες με τα φιλμ «Seven»,  «Emma», «Ενας τέλειος φόνος» και κέρδισε Οσκαρ για το ρομάντζο εποχής «Eρωτευμένος Σαίξπηρ». «Μr Ripley», «Proof», «Iron man» συγκαταλέγονται στις επόμενες ταινίες που την καθιέρωσαν. Είναι πρέσβειρα της Estee Lauder και προκαλεί διαρκώς δημοσιεύματα για το ντύσιμό της. Πρώην κορίτσι, των Μπραντ Πιτ και Μπεν Αφλεκ απέκτησε δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή των Goldplay Κρις Μάρτιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View