Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μοιράζει αγωγές ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα - Ζητά μισό εκατομμύριο ευρώ από τον Φώτη Λεπίδα

Μοιράζει αγωγές ο δικηγόρος του Αρτέμη Σ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κατέθεσε αγωγή το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια της Πάτρας

Ούτε λίγο, ούτε πολύ.. μισό εκατομμύριο ευρώ ζητά ο Αρτέμης Σώρρας δια μέσου του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα, από τον δικηγόρο Φώτη Λεπίδα. Την ίδια στιγμή που ο Σώρρας και η σύζυγός του κρύβονται για να μη συλληφθούν, ο δικηγόρος τους μοιράζει αγωγές...

Το πρωί της Πέμπτης, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας, κατέθεσε αγωγή αδικοπραξίας στα δικαστήρια της Πάτρας, με την οποια και ζητά να απαγορευτεί στον δικηγόρο Φώτη Λεπίδα να αναφέρεται απαξιωτικά στον πελάτη του.

Ειδικότερα ο Βασίλης Νουλέζας ζητά από τον Φώτη Λεπίδα να ανακαλέσει όλους όσους προσβλητικούς ισχυρισμούς διέδωσε σε ΜΜΕ εναντίον του και να του επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση συνολικά μισού εκατομμυρίου ευρώ και να απειληθεί με προσωπική κράτηση 12 μηνών σε περίπτωση παραβίασης του διατακτικού της εκδοθησομένης απόφασης.

Ερωτηθείς για τον Αρτέμη Σώρρα, τη σύζυγό του και γιατί δεν παραδίδονται εως σήμερα, ο κ. Νουλέζας αρκέστηκε να δηλώσει πως έχει διαμορφωθεί πολύ αρνητικό κλίμα από τα ΜΜΕ για τους πελάτες του.

Κι ενώ ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρα μοιράζει αγωγές, ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις και η σύζυγός του εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης ενώ έχουν καταδικαστεί από το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις