Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την αίτηση εκπαιδευτικής επάρκειας ενηλίκων

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την αίτησ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε αναλυτικά

Την εκπαιδευτική τους επάρκεια καλούνται να πιστοποιήσουν μέσα στον Ιούνιο οπότε και θα γίνουν οι σχετικές εξετάσεις, όσοι εκπαιδευτικοί ενηλίκων εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους. Η διορία για αιτήσεις εκπνέει αύριο Παρασκευή, ενώ το παράβολο φθάνει στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και τα 120 ευρώ...

Η ενημέρωση για την υποβολή Αιτήσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης, για την 1η περίοδο του 2017 ολοκληρώθηκε και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις θα πρέπει να το κάνουν εως αύριο Παρασκευή.

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ζητά από τους δικαιούχους εκπαιδευτικούς ενηλίκων που θέλουν να συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας να προσκομίσουν έγκαιρα και ένα παράβολο το οποίο ωστόσο κάποιοι βρίσκουν λίγο ακριβό. Καθώς αν δεν έχουν ξαναμπει στη διαδικασία καταγραφής online και υποβολής των δικαιολογητικών τους στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Να αναφέρουμε πως μόνο όσοι υποψήφιοι, έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά Αίτηση Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας και έχουν αποστείλει φάκελο με την εκτυπωμένη Αίτηση και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έως και 28/04/2017 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις που θα γίνουν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις