Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι «Social Waste» θα εμφανιστούν live τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2017

Οι «Social Waste» θα εμφανιστούν live τη...

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων

Για μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στην Πάτρα. Το φετινό Φεστιβάλ θα γίνει στις 2 και 3 Ιουνίου 2017 στα Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία) στην Ακτή Δυμαίων. Είσοδος ενίσχυσης 5 ευρώ/μέρα.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου των διοργανωτών, τη 2η μέρα του Φεστιβάλ θα έρθουν για να παίξουν live οι Social Waste, οι οποίοι δημιουργήθηκαν τον 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεκαεφτάχρονοι τότε, μαθητές ακόμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των Active Member, οι οποίοι τους πρότειναν να συνεργαστούν.

Σήμερα, τριαντάρηδες πλέον, συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έμαθαν μικροί, προσπαθώντας όπως λένε να το πάνε λίγο πιο πέρα από ‘κει που το παρέλαβαν, πριν το παραδώσουν και οι ίδιοι στην επόμενη γενιά. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις συνδυάζουν τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του χιπ χοπ με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου.

Ρίμες – μαχαίρι και δυναμική σκηνική παρουσία, υπό τους ήχους του λαούτου, γκάιντας, μπαγλαμά, και άλλων οργάνων της Μεσογείου, ενώ στα deck ο dj σκρατσάρει ακατάπαυστα. Το Νοέμβρη του 2013 κυκλοφόρησαν αυτόνομα το άλμπουμ «Στη γιορτή της Ουτοπίας». Τον Δεκέμβρη του 2015 επανήλθαν με το νέο τους άλμπουμ «Με μια πειρατική γαλέρα».

Το Φεβρουάριο του 2017 έβγαλαν σε κυκλοφορία το νέο τους δίσκο «Το χιπ χοπ της Μεσογείου» μαζί με τα Αντίποινα και αυτή τη στιγμή τον παρουσιάζουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Όπως προείπαμε το γκρουπ θα εμφανιστεί την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ «Αναιρέσεις»!

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

http://anaireseis-patras.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/events/1397509726982309/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture