Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο εργοστάσιο του Αράξου θα ανατεθεί η συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Στο εργοστάσιο του Αράξου θα ανατεθεί η ...

Την πρόταση είχε κάνει ο Ανδρέας Κατσανιώτης και την αξιολόγησε θετικά το Υπουργείο υγείας

Προς υλοποίηση οδεύει η πρόταση για συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του ΕΚΑΒ –Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, από το Εργοστάσιο Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος και είχε κάνει την πρόταση αυτή,  η πρότασή του που και εγγράφως είχε κατατεθεί από τον περασμένο Μάρτιο στα συναρμόδια υπουργεία, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη, παρουσία και του αν. Υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, αλλά και του προέδρου του ΕΚΑΒ, Κ. Καρακατσιανόπουλου, βαίνει προς υλοποίηση. Επίσης ο κ. Κατσανιώτης είχε ενημερώσει την εθνική αντπροσωπεία στη Βουλή για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο στόλος ασθενοφόρων στην χώρα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος υπογράμμισε πως ένα πρόσθετο μεγάλο ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα ασθενοφόρα ενόψει της θερινής περιόδου, είναι και το ζήτημα συντήρησης και επισκευής του κλιματισμού τους, με τον κ. Κατσανιώτη να επισημαίνει ότι η ολοκληρωμένη πρότασή του για συντήρηση των ασθενοφόρων στο εργοστάσιο Αράξου μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις και να αποφέρει σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Απαντώντας στον κ. Κατσανιώτη, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τόνισε πως το υπουργείο έχει ήδη αξιολογήσει θετικά την πρόταση, η οποία οδεύει προς υλοποίηση μετά από σχετική συνεννόηση που έχει υπάρξει και με τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας, Δ. Βίτσα.

Η σχετική συζήτηση έληξε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής και ιατρό, Ν. Μανιό, να επισημαίνει την πρακτικότητα της πρότασης του Ανδρέα Κατσανιώτη και να τον ευχαριστεί για τη συμβολή του στην επίλυση ενός πολύ σημαντικού ζητήματος, όπως είναι η συντήρηση του «γερασμένου» στόλου του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις