Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Για μία θέση στον τελικό θα παλέψουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Κύπελλο: Για μία θέση στον τελικό θα παλ...

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί απόψε στην Τούμπα

Ο δεύτερος αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί απόψε στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (19:00). Το όνομα του αντιπάλου της ΑΕΚ στον τελικό της 6ης Μαΐου θα γίνει γνωστό σήμερα το βράδυ.

Οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο μετά το 2-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι για τη μεγάλη ανατροπή.

Στην κατάμεστη Τούμπα η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα επιδιώξει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα ποντάροντας, αφενός μεν στην παρουσία του κόσμου κι αφετέρου δε στο γεγονός ότι δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Με τον Κάρλος Ζέκα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του «τριφυλλιού», αλλά ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Από κει και πέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να σκοράρει για να γίνει πιο εύκολο το έργο της πρόκρισης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναιο ο Κϋζας του συνδέσμου Δράμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports