Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Nestle coffee lab έρχεται στην Πάτρα

Το Nestle coffee lab έρχεται στην Πάτρα

Στις 12 και 13/4 διεξήχθη το Combo Coffee Seminar της Nestle Professional

Στη Nestle Professional έχουμε όραμα να είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης του επαγγελματία μέσω της εξειδίκευσης και της καινοτομίας. Αυτό εκφράζει και το ιδιαίτερα μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο νέο coffee lab στην Πάτρα, την ανάγκη να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των ροφημάτων που απολαμβάνει ο καταναλωτής μέσω της εξειδίκευσης των baristi και της γνώσης γύρω από τον αγαπημένο μας καφέ.

Η Πάτρα δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ένα στρατηγικό γεωγραφικό μέρος για τη Nestle Professional και ο νέος μας χώρος είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους επαγγελματίες που συνεχίζουν με απαράμιλλο πάθος και δίψα για γνώση να ανεβάζουν το επίπεδο της ποιότητας του καφέ που προσφέρουν.

Τον χώρο επανδρώνει επάξια ο Coffee Expert της Nestle Professional κος Σπύρος Αλεξόπουλος και οι δυνατότητες των σεμιναρίων είναι ανεξάντλητες προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, από παρασκευαστικό βασικών ροφημάτων με σεβασμό στην πρώτη ύλη, έως Coffee Mixology και κύκλους γευσιγνωσίας με μοναδικές ποικιλίες και προελεύσεις.

Στις 12 και 13/4 διεξήχθη το Combo Coffee Seminar της Nestle Professional το οποίο ολοκληρώθηκε με πιστοποιήσεις SCA Barista Skills Foundation & Intermediate, ενώ ήδη από την αρχή του έτους έχουν εκπαιδευτεί δωρεάν πάνω από 100 baristi, τόσο γύρω από συγκεκριμένες ανάγκες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, όσο και γύρω από πιο εξειδικευμένες ημερίδες γύρω από το χειρισμό τεχνολογικού εξοπλισμού, τεχνικών brewing & latte art αλλά και θεωρητικών γνώσεων γύρω από τον καφέ.

Ο καφές έχει την αξία που του δίνουμε και στη Nestle Professional γνωρίζουμε καλά ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσω της γνώσης, της εξειδίκευσης και της καινοτομίας των ειδικών του χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά