Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 27 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Στο ζώδιό σας ξαναμπαίνει η Αφροδίτη, ορθόδρομη αυτή τη φορά, και μέχρι τις 6/6 που θα κάτσει θα ομορφύνει πολύ την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Ιδανική περίοδος για φροντίδα της εμφάνισής σας, για νέο κούρεμα, κλπ. Παράλληλα θα είναι ένα διάστημα με νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης.

Ταύρος

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 6/6, δηλώνει ότι θα είναι μια περίοδος με κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν θα λείπουν τα παρασκήνια. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχετε τους κρυφούς δεσμούς, τους ανεκπλήρωτους έρωτες αλλά και τις αυταπάτες ή τη φαντασία σας.

Δίδυμοι

Με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ενεργοποιηθεί ευχάριστα ο τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, έως τις 6/6, ένα διάστημα που θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας και με ομάδες ή συλλόγους. Πιθανά και φλερτ μέσα απ’ το διαδίκτυο ή μέσα από ομάδας, αλλά και φιλίες που γίνονται έρωτες.

Καρκίνος

Αλλάζει ζώδιο η ευμενής Αφροδίτη και θα ευεργετήσει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα έως τις 6/6, ένα διάστημα που θα φανείτε πιο γλυκείς και αγαπητοί στο κοινό, ενώ θα είναι και περίοδος νέων συνεργασιών. Διάστημα επίσης με καλές δημόσιες σχέσεις. Οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας βελτιώνονται σημαντικά.

Λέων

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Κριό, έως τις 6/6, η οποία θα απογειώσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ είναι και πιθανά φλερτ με άτομα απ’ το εξωτερικό ή στα ταξίδια σας. Ωραία ταξίδια. Εύνοια σε θέματα νομικά – καλή εποχή για συμβιβασμούς. Οι σχέσεις σας με καθηγητές βελτιώνονται.

Παρθένος

Ενίσχυση οικονομική θα σας φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 6/6 είναι πιθανό να βελτιώσει τα οικονομικά του συζύγου ή να φέρει ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέση με διατροφή, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ. Παράλληλα θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή, ενώ η σχέση σας με τον σύντροφο γίνεται πιο ουσιαστική και ικανοποιητική.

Ζυγός

Ωραία για την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Κριό έως τις 6/6, ένα διάστημα με όμορφες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ θα είναι και εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών. Περισσότερη αρμονία στους δεσμούς, στις συνεργασίες και στα πάρε-δώσε σας με τους άλλους. Πολλές κατακτήσεις, ανεβασμένη γοητεία.

Σκορπιός

Θα καλυτερεύσει τις εργασιακές αλλά και τις καθημερινές σας συνθήκες η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 6/6 θα κάνει πιο άνετη κι ευχάριστη τη δουλειά σας, ενώ θα απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ζωής και μια πιο ωραία καθημερινότητα. Εποχή νέων συνεργασιών. Βελτίωση σε θέματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης

Ερωτικές επιτυχίες και πολύ φλερτ θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Κριό έως τις 6/6, ένα διάστημα με ωραίες ερωτικές στιγμές αλλά και με ωραίες ευκαιρίες για διασκέδαση. Αυξημένη λάμψη και γοητεία. Βελτίωση στις σχέσεις σας με τα παιδιά και με τον ερωτικό σύντροφο. Απόλαυση της τέχνης και του θεάματος. Ωραία δημιουργικότητα.

Αιγόκερως

Βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 6/6 θα δώσει την ευκαιρία για όμορφες οικιακές στιγμές. Ιδανική περίοδος για να καλέσετε φίλους στο σπίτι αλλά και για να φροντίσετε και να διακοσμήσετε το χώρο σας. Επίσης θα ομορφύνει και θα γαληνέψει τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα σας κάνει να επικοινωνείτε πιο όμορφα και γλυκά έως τις 6/6, ένα διάστημα επίσης με ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ο λόγος σας θα έλκει τους άλλους κοντά σας. Επίσης θα είναι εποχή με όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Βελτίωση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Ειρήνη νου.

Ιχθύες

Φεύγει απ’ το ζώδιό σας η ευμενής Αφροδίτη, ενώ τώρα θα βελτιώσει τα οικονομικά σας μέχρι τις 6/6, ένα διάστημα με καλυτέρευση στα έσοδα και με ωραίες αγορές. Επίσης θα είναι μια εποχή που θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τις αισθήσεις, τα αποκτήματά σας, τη φύση, το καλό φαγητό, τη μουσική και το αίσθημα ασφάλειας.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being