Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι συμβαίνει με τη Μαίρη Χρονοπούλου; Αναστάτωση μετά από σχόλιο στο facebook για μεταφορά της στο νοσοκομείο

Τι συμβαίνει με τη Μαίρη Χρονοπούλου; Αν...

Το διέψευσε ο Μάκης Δελαπόρτας

Μεγάλη αναστάτωση προξένησε η ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως η αγαπητή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα. Επόμενο ήταν μετά την συγκεκριμένη κοινοποίηση και σχόλιο να προκληθεί ιδιαίτερη αναστάτωση για την υγεία της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία ως γνωστό είναι επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Γεωργίου λοιπόν, είχε γράψει αργά το βράδυ της Δευτέρας 24/4 πως η ηθοποιός εισήχθη με καρδιολoγικά προβλήματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Μάλιστα το σχόλιο του είχε ως εξής: «Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο. Βγήκε από το νοσοκομείο ο φίλος μας ο Πρέκας και χαίρει άκρας υγείας…εισήχθη με καρδιολογικά προβλήματα στο Ιπποκράτειο η Μαίρη Χρονοπούλου…Περαστικά Θεέ μου».

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, ο ηθοποιός και πολύ καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Μάκης Δελαπόρτας διέψευσε την είδηση, με ανάρτησή του στο Facebook:

«Για όνομα του θεού! Ποιος βγάζει αυτές τις κακοήθειες για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου και από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και σε μένα και σε εκείνη αν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα;

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μια χαρά και μάλιστα απόψε το βράδυ με έχει καλέσει σπίτι της και για πιροσκί... γιατί εκτός από σπουδαία ηθοποιός είναι και μια εξαιρετική μαγείρισσα! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ησυχάσουν όσοι την αγαπούν!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight