Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ME ΖΙΛΙΕΤ ΜΠΙΝΟΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΤΟΥ 70ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ

ME ΖΙΛΙΕΤ ΜΠΙΝΟΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜ...

Θα προβληθεί η ταινία «Let the Sunshine in»

Η ταινία της Κλερ Ντενί με αγγλικό τίτλο «Let the Sunshine in» είναι αυτή που θα ανοίξει το Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στο 70ό Φεστιβάλ Καννών.

Το φιλμ είναι μια διασκευή του «Fragments d’un discours amoureux» του Ρολάν Μπαρτ όπου ένας εραστής εξερευνά την πολυπρόσωπη φιλοσοφική πλευρά του έρωτα, με πρωταγωνιστές τη σπουδαία Γαλλίδα ηθοποιό Ζιλιέτ Μπινός, τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, τον Μπρουνό Πονταλιντές και τη Ζοσιάν Μπαλασκό.

«Αυτό που μας άγγιξε ήταν ότι σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή ύφους για την Κλερ Ντενί. Μας αρέσει όταν οι σκηνοθέτες δοκιμάζουν κάτι νέο», δήλωσε ο Εντουαρντ Γουάιντροπ, καλλιτεχνικός διευθυντής του Δεκαπενθημέρου των Σκηνοθετών, βάζοντας σε σκέψεις τους φανατικούς της Ντενί που δεν μπορούν να διανοηθούν πως η ταινία δεν θα έχει κάτι από το εκστατικό σκοτάδι του «Trouble Every Day» ή του «Beau Travail», όπως αναφέρει η ανάρτηση του σάιτ flix.gr.

H Κλερ Ντενί ολοκληρώνει αυτόν τον καιρό και το αγγλόφωνο φιλμ «High Life» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκε στις Κάννες ήταν το 2013, στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα – Un Certain Regard» με το «Les Salauds».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture