Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στις 7 Μαΐου 2017 ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Panachaiko Trail 2017»

Στις 7 Μαΐου 2017 ο αγώνας ορεινού τρεξί...

Τον αγώνα διοργανώνει η “Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων”

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του αγώνα «Panachaiko Trail 2017», που περιλαμβάνει αγώνες ορεινού τρεξίματος 16 χιλιομέτρων + 762 μέτρων & 20 χιλιομέτρων  + 1450 μέτρων. Τον αγώνα διοργανώνει η “Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων” την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και οι διοργανωτές εργάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους θα βρεθούν εκεί, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η περσινή διοργάνωση ήταν μια πραγματική γιορτή για όλους… δρομείς, εθελοντές, υποστηρικτές, χορηγούς, θεατές, διοργανωτές ενώ όπως διαπιστώνεται και φέτος το ενδιαφέρον γι’ αυτό το αθλητικό event είναι πολύ μεγάλο, τόσο από πλευράς συμμετοχής δρομέων όσο και από πλευράς εθελοντών!

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό Πουρναρόκαστρο Αχαΐας, οι συμμετέχοντες θα διανύσουν τις πλαγιές του Παναχαϊκού όρους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές 16Km & 20Km. Το «βουνό της Πάτρας», με την ιδιαίτερη ομορφιά και τη μοναδική θέα, σας περιμένει να το κατακτήσετε, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Από την πλευρά των διοργανωτών καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί ένας άρτιος και ασφαλής αγώνας, με πλούσιες παροχές και εκπλήξεις! Πολύτιμοι αρωγοί όπως και πέρυσι είναι οι εθελοντικές ομάδες και οι πολυάριθμοι μικροί & μεγάλοι χορηγοί, που στηρίζουν τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού!

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 28/4/2017. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του αγώνα: http://www.panachaikotrail.gr καθώς και το facebook: https://www.facebook.com/panaxaiko.trail?ref=ts&fref=ts.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports