Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανταρσία από τέσσερις μπασκεμπολίστες του Παναθηναϊκού - Αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο!

Ανταρσία από τέσσερις μπασκεμπολίστες το...

Η κατάσταση πλέον είναι άκρως τεταμένη

Οι αντιδράσεις στις τάξεις των παικτών του Παναθηναϊκού  για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ήταν έντονη από την πρώτη στιγμή. Η ουσία είναι όμως πως οι περισσότεροι "πράσινοι" επιβιβάστηκαν εν τέλει κανονικά στο πούλμαν για το ταξίδι της επιστροφής, τέσσερις όμως αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την απόφαση - εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να μείνουν στην Κωνσταντινούπολη για να φύγουν με αεροπλάνο.

Πρόκειται για τους Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνη Φώτση που αποφάσισαν πως δεν θέλουν να ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα οδικώς προς την Αθήνα και να πειθαρχήσουν σε ένα καψόνι που προκάλεσε και στον κόσμο αρνητικές αντιδράσεις.

Με την κατάσταση να είναι τεταμένη πλέον, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες και ημέρες στο "πράσινο στρατόπεδο", αφού κι οι τέσσερις είναι βασικότατα στελέχη της ομάδας, η οποία έχει μπροστά της τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports