Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ανομοιομορφία, που έγινε τρύπα και κατέληξε "κρατήρας", στην Αράτου - Το thebest.gr είχε επισημάνει έγκαιρα το σημείο - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η ανομοιομορφία, που έγινε τρύπα ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σήμερα η Αράτου είναι κλειστή

Σήμερα η Αράτου είναι κλειστή, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου. Η αρχικά, ανομοιομορφία την οποία είχε επισημάνει με φωτορεπορτάζ στο σημείο το thebest.gr ώστε να αποφευχθεί πιθανό ατύχημα δικυκλιστή, έγινε μια τρύπα βάθους τουλάχιστον 2 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ thebest.gr στις 22/04/17

Πάτρα: Οι δικυκλιστές "σπάνε" τα μηχανάκια τους και κινδυνεύουν με πτώση στην Αράτου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο ασφαλτοτάπητας στο σημείο υποχώρησε και η τρύπα που άνοιξε ξαφνικά το απόγευμα της Τρίτης ήταν πολύ επικίνδυνη για πεζούς, δικυκλιστές, ακόμη και αυτοκινητιστές.

Σήμερα η τρύπα στην Αράτου έγινε ένας "κρατήρας" και καθώς τα συνεργεία που επιστράτευσε ο δήμος αναζητούσαν μέχρι που φτάνει το ασταθές υπόστρωμα κάτω από την άσφαλτο.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο υπεύθυνος των εργασιών, κάποιο σημείο του υποστρώματος της ασφάλτου, υποχώρησε, ενδεχομένως λόγω μέτριας τοπικής πυκνότητας, αλλά και των βροχοπτώσεων που έκαναν σαθρο το υπέδαφος κάτω από αυτό.

Οι εργασίες -αν όλα πάνε καλά- ενδεχομένως να ολοκληρωθούν και μέσα στην ημέρα. Καθώς εκτός των άλλων έχει κοπεί ένας κεντρικός δρόμος της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις