Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η εταιρεία WATT+VOLT ήταν χορηγός στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Παναχαϊκής και της dream team του Euro 2004

Η εταιρεία WATT+VOLT ήταν χορηγός στον π...

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που έγινε στις 19/4, είχε πανηγυρικό χαρακτήρα

Μεγάλος χορηγός στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και της dream team του Ελληνικού ποδοσφαίρου, βασικός κορμός της οποίας ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελλάδος και κατέκτησαν το Euro το 2004, ήταν η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Ο αγώνας ως γνωστό διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πολυπληθούς κοινού, την περασμένη Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 στο Στάδιο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, στην Πάτρα.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη συνάντηση, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Παναχαϊκή για τη δημιουργία μίας σύγχρονης ομάδας σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια διατέθηκε για κοινωνικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην οικονομική ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων της περιοχής.

Η WATT+VOLT όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ως επίσημος χορηγός της Παναχαϊκής συμμετείχε σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου, προσφέροντας δώρα και εκπλήξεις στους φιλάθλους, όπως καπέλα και μπάλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες της Παναχαϊκής.

Η WATT+VOLT βρίσκεται κοντά στις αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας της Παναχαϊκής, δίνοντας όλη τη θετική της ενέργεια!

*Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.

Προμηθεύοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές, η WATT+VOLT προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις που είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με όχημα τις συμφωνίες που έχει συνάψει σε ισχυρές αγορές στην Ευρώπη. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η WATT+VOLT έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Τέτοιες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, είναι η Υπηρεσία WΑΤΤ+VOLT Energy Management που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Παράλληλα, είναι ο πρώτος ιδιωτικός πάροχος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα που λάνσαρε το Νοέμβριο του 2016, τη νέα πρωτοπόρα Υπηρεσία smartwatt, με την οποία οι χρήστες έχουν τον απόλυτο έλεγχο του χώρου τους παρακολουθώντας όλες τις ‘έξυπνες’ συσκευές από μία και μόνο εφαρμογή από κινητό τηλέφωνο, από όπου κι αν βρίσκονται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά