Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παραφωνίες, λούσα, φλερτ, κους κους και απίστευτη τηλεθέαση στο πάρτυ των παικτών του Survivor

Παραφωνίες, λούσα, φλερτ, κους κους και ...

Νικητές στη φάση του τραγουδιού που θύμισε The Voice, ήταν οι Γ. Χρανιώτης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ο «παροξυσμός» του κοινού με το εξωτικό ριάλτι του Survivor μου μεταδίδει το κανάλι του Σκάι συνεχίζεται και μάλιστα έφτασε σε νέα ρεκόρ αφήνοντας τα υπόλοιπα κανάλια στην κυριολεξία με ψίχουλα τηλεθέασης.

Το «αβανταδόρικο» επεισόδιο που είχε διαφημιστεί και δεόντως, του κοινού πάρτι των Διασήμων και των Μαχητών όπου όλοι φόρεσαν τα καλά τους, γνωρίστηκαν καλύτερα, έκαναν «πηγαδάκια» και πολύ κους κους έφτασε όπως διαβάσαμε, το εντυπωσιακό νούμερο των 2.774.769 τηλεθεατών καταγράφοντας ποσοστό 72,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44, ενώ άγγιξε μέχρι και 83,8% στο σύνολο. Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά επίσης σημείωσαν εκπληκτικά νούμερα: στις γυναίκες 15-24  χρόνων, 87,2%, στα παιδιά 77,2% και στους άνδρες 25-34, 87,1%!

Το κανάλι του ΣΚΑΪ χτύπησε λοιπόν κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με διαφορά με 35,9%.

Η αλήθεια πάντως ήταν ότι το επεισόδιο της Δευτέρας 24/4/2017 ήταν εντελώς διαφορετικό με όσα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε καθώς δεν υπήρχε αγώνισμα και κατ’ ουσία έπαθλο, όλοι οι παίκτες ήσαν χαλαροί, γελαστοί, περιποιημένοι και καλοντυμένοι ενώ το κλου της βραδιάς ήταν πως διαγωνίστηκαν στο τραγούδι με εξαίρεση μόνο τον 43χρονο επαγγελματία ράπερ Μπο, τον οποίο σημειωτέον ακούσαμε να λέει στα δύο κορίτσια των Μαχητών, τη Σάρα και την Ελισάβετ πως έχει χάσει κοντά στα 30 κιλά από την ημέρα που μπήκε στο Survivor, κάτι που παθαίνει για 1η φορά στη ζωή του καθώς ακόμη κι όταν ήταν φαντάρος, ήταν πάντα 110 με 115 κιλά.

Ο Μπο λοιπόν τραγούδησε εκτός συναγωνισμού, όσο για τους υπόλοιπους με ελάχιστες εξαιρέσεις η παραφωνία και τα φάλτσα πήγαν σύννεφο παρά τη βοήθεια που προσπαθούσε να τους δώσει ο επαγγελματίας μουσικός και ερμηνευτής Άκης Δείξιμος που ταξίδεψε ειδικά για το πάρτι στον Άγιο Δομήνικο.

Οι καλύτεροι λοιπόν ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης που πάντως όπως είπε έχει πάρει μαθήματα φωνητικής και έχει και ερασιτεχνικά μία μπάντα και ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που μάλιστα είπε ικανοποιητικά καλά τα "Παραπονεμένα λόγια" που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη φωνή του Γ. Νταλάρα και το «Δεν είμαι άλλος» που έχει γράψει ο Θάνος Μικρούτσικος και έχει πει ο Χρ. Θηβαίος. Ο Χρανιώτης στο 1ο κομμάτι είπε Φρανκ Σινάτρα και «My way».

Ο Γιώργος Χρανιώτης κατάφερε στη 2η φάση να πάρει το απόλυτο δεκάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αρκετά κοντά στο 9,2 και τη Λάουρα Νάργες  3η, η οποία ήταν αρκετά σέξι με το κοντό λευκό φόρεμα της και φυσικά τιο εξωτικό της μαύρισμα.

Ο Χρανιώτης πάντως θεώρησε σωστό να παραχωρήσει το έπαθλο στον Μάριο Πρίαμο ενώ ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως του χρόνου, στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του επόμενου Survivor (όπως αντιληφθήκατε λόγω της τεράστιας επιτυχίας το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει δριμύτερο και την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν), θα παρευρίσκονται τελικά και οι δύο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight