Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πάρτο Αλλιώς 25-4-2017

Πάρτο Αλλιώς 25-4-2017

Του Ντίνου Βγενόπουλου

Η κουβανική κυβέρνηση προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του διεθνούς αεροδρομίου της Αβάνας. Yπό την πίεση της θεαματικής αύξησης του τουρισμού και ενόψει τακτικών αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ Κούβας και ΗΠΑ. Τη διαχείριση του αεροδρομίου «Χοσέ Μαρτί» αναλαμβάνει ο γαλλικός όμιλος Aéroports de Paris (ADP), ενώ την επέκταση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων η γαλλική κατασκευαστική εταιρία Bouygues Bâtiment International.

Πάει στο διάολο… Τσίπρας έγινε και ο Ραούλ…

Την παροιμία «βάλανε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα»

Την ξέρετε

Η Σαουδική Αραβία  εκλέχθηκε !!!στον ΟΗΕ  για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών …

Μετά τη …σφαγή μάλλον…

Με ρούχα παραλλαγής και με σημαίες της χούντας γιόρτασε την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη ο Νότης Σφακιανάκης, που… τυχαία συνέπεσε με τη μαύρη επέτειο του χουντικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Μυαλό του φτιαγμένο από σκ@τ@@@@@@@

Στο εδώλιο κάθονται συνολικά εννέα άτομα, ανάμεσά τους και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι δυο βουλευτές είναι ηθική αυτουργία σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και σε απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.

Μυαλό τους φτιαγμένο από μπάζα…

Το ξημέρωμα της 25ης Απριλίου 1974 η Πορτογαλία απελευθερώνεται, το χουντικό καθεστώς , μετά από 48 χρόνια ήταν παρελθόν. Με αρχηγό τον ταγματάρχη Οτέλο Σαράιβα ντε Καρβάλιο εκδηλώθηκε η εξέγερση. Η επανάσταση των Γαρυφάλλων ήταν πραγματικότητα.  Τα ξημερώματα ακούστηκε από το ραδιόφωνο το τραγούδι «Γκράντολα, μελαψή πόλη» («Grandola, Vila Morena»)

https://www.youtube.com/watch?v=ChILI0qlTH4

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμανουέλ Μακρόν, τον κεντρώο ανεξάρτητο υποψήφιο, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία στον δεύτερο γύρο απέναντι στη Μαρίν Λεπέν.

Κεντρώο δεν τον λες στην Τράπεζα Ρότσιλντ δούλευε…

«Είναι βέβαιο ότι αν εκλέγω θα δουλέψουμε στενά μαζί να κάνουμε την Ευρώπη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γενιάς μας»

Αυτοί είναι σαραντάρηδες

Οι μεγαλύτεροι κλάψτε…

Και οι μικρότεροι φωνάξτε…

Φυλλάδιο που έχει διανεμηθεί σε χριστιανούς μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, το περιεχόμενο του οποίου χαρακτηρίζεται στο σύνολό του και με πρόθεση ομοερωτοφοβικό, αφού μεταξύ άλλων αποκαλεί την ομοφυλοφιλία προσβλητικά «διαταραχή» και «ασθένεια», που «δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την παιδεραστία» ενώ υποστηρίζεται ότι τα ομοερωτικά άτομα «παρουσιάζουν πολύ συχνότερα κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας, γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, διαταραχή διαγωγής, χρήση ουσιών, αλκοολισμό… αυξημένο κίνδυνο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα» ή ότι «η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την τρομακτική αύξηση του καρκίνου του στόματος σε ποσοστό 80%».

Χαίρε σκότος αμέτρητον

Θεολόγος είναι ο θεομπαίχτης…

Ο Dejian Zeng μεταπτυχιακος φοιτητής πέρασε έξι βδομάδες ως εργάτης σε εργοστάσιο στην Κίνα, που συνεργάζεται με την Apple και κατασκευάζει τα γνωστά και πανάκριβα κινητά τηλέφωνα iPhones. Το ωράριο της βάρδιας είναι 10 με 12 ώρες δουλειάς, με μονάχα ένα μικρό διάλειμμα και αυτό υπό το βλέμμα των προϊστάμενων οι οποίοι φωνάζουν και απειλούν συνεχώς. Ολα αυτά για 450 δολάρια το μήνα. Επιπλέον, οι εργάτες μένουν σε μικρά δωμάτια, όπου στοιβάζονται μέχρι και 8 άτομα μαζί.

Σε μιαν  αγαστή συνεργασία καπιταλισμού κομμουνισμού …

Γαβρόγλου: «Μιλάμε για ριζική αναμόρφωση και αναβάθμιση των δύο τελευταίων τάξεων του λυκείου, που είναι εξαιρετικά προβληματικές. Θέλουμε σε τρία χρόνια να μπαίνει κανείς με το βαθμό του απολυτηρίου, δίχως άγχος, έχοντας αποκτήσει σοβαρές γνώσεις από το λύκειο. Προχωράμε σε αυτήν την κατεύθυνση»

Για να βρει ο καθείς το ρόλο του και το σχολείο την ψυχή του.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που ανακοίνωσε χτες η Eurostat, σε όρους προγράμματος, αυτά αντιστοιχούν σε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,2% του ΑΕΠ το 2016. «Αυτό το νούμερο ξεπερνάει σημαντικά τον στόχο του προγράμματος για 0,5% του ΑΕΠ για το 2016, αλλά και τον στόχο 3,5% του ΑΕΠ για το 2018. Αυτό, επίσης, επιβεβαιώνει την τάση που είχαμε ήδη διαπιστώσει, εμείς στην Επιτροπή εδώ και λίγο καιρό»

Αλλά δεν φτάνουν αυτά

Θέλετε και καμιά ανθρωποθυσία…

Λες και 7 χρόνια τώρα δεν είχαμε χιλιάδες…

Χαρίτσης:  Συνολικά, για την αναβάθμιση του βιομηχανικού δυναμικού της χώρας, θα δοθούν πάνω από 2 δισ. ευρώ».

Αναβάθμιση χωρίς θέσεις εργασίας σκορδαλιά χωρίς σκόρδο…

Χρ. Μαντάς: Τον Ιούνιο η γαλλική Αριστερά μπορεί να ολοκληρώσει την ανατροπή

Και να ηττηθεί οριστικά ο …Γκόρτζος…

Και έχουν πλάκα όσοι διαμαρτύρονται για ελλείψεις πχ. στα νοσοκομεία

Μόλις προσληφθεί –μέσω  προγραμμάτων – προσωπικό διαμαρτύρονται

Για αθρόες προσλήψεις υμετέρων

Παπατζήδες

Και λαϊκιστές

Σε όλο τους το μεγαλείο…

Η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης έδωσε έγκριση για τέλεση Θείας Λειτουργίας στη Ροτόντα, την Κυριακή 23 Απριλίου, ημέρα εορτής του Αγίου Γεωργίου, επιτρέποντας την προσωρινή μεταφορά του παλαιού εγκαινίου», με την προϋπόθεση δε (όπως ρητά αναφέρεται στην ανακοίνωση) «την άμεση επιστροφή του μετά το τέλος της λειτουργίας, για λόγους ασφαλείας και συντήρησης, στο χώρο της έως τώρα φύλαξης του».

Και σιγά μην τηρούσε ο Άνθιμος τη συμφωνία…

Ως  (παρα) πάνω…

Υπέρ της υπόγειας διέλευσης από το κέντρο της Πάτρας, όπως προτείνεται και από το υπουργείο Υποδομών, τάσσεται ο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος, μάλιστα το ΤΕΕ έχει ζητήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τον ΟΣΕ προκειμένου να καταλήξει, με εμπεριστατωμένο τρόπο ποιο από τα δύο σχετικά σενάρια προκρίνει.

Σιγά μη ξέρει το ΤΕΕ τι πρέπει να γίνει…

Τζάμπα …κορδα…κίζεται…

Η Μπριζίτ  Τρονιέ  πριν παντρευτεί τον Μακρόν,  ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά, τα οποία τώρα όλα έχουν μεγαλώσει και εργάζονται ως μηχανικοί, καρδιολόγοι και δικηγόροι. Έχει επίσης 6 εγγόνια. 
Οι γονείς της ήταν μέλη μιας φημισμένης οικογένειας σοκολατοποιών στο Αμιένς, που είναι στην οικογένεια εδώ και πέντε γενιές και η αξία του ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Λέγεται μάλιστα, πως κάνουν τα καλύτερα macarons τη περιοχής. Για τον Μακρόν «δεν βρίσκω κάτι στο οποίο να μην είναι καλός ο Εμανουέλ».

Ε, δεν κάνει τόσο καλά macarons μανδάμ …

Οι τιμές του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησαν κάτω ακόμη και από το 6,42%, Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η «βουτιά» για το 2ετές (άνω του 8%) με τα spreads να υποχωρούν μέχρι το 6,556%, επίπεδα στα οποία βρίσκονταν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Είδες τι κάνει το πλεόνασμα , άμα τρως μόνο …μακαρόνς…

Τον Μακρόν προτίμησε το 29% των ηλικίας 25-34 ετών, το 21% των 35-49 ετών, το 22% στους 50-59 ετών και το 26% στο φάσμα 60-69 ετών.

Στην ηλικία της γυναίκας του καλά πήγε…

Από την πλευρά της η Λεπέν είχε απήχηση στο 23% του φάσματος μεταξύ 25-34%, στο 29% του 35-49 ετών, του 26% των ηλικιών 50-59 ετών και στο 19% των ηλικιών 60-69 ετών.

Είναι καλό για τον Μακρόν ;

Υποστήριξη δήλωσαν Σόϊμπλε –Μητσοτάκης …

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις