Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Είναι η Brigitte Macron, η Γαλλίδα Jane Fonda; Χαμός με το στυλ της υποψήφιας πρώτης κυρίας

Είναι η Brigitte Macron, η Γαλλίδα Jane ...

Vogue, Telegraph, L’Express κάνουν εκτενείς αναλύσεις για το στυλ της

Θυμίζει celebrity φίλη της μαμάς Καρντάσιαν, είναι το αντίθετο του καθωσπρέπει σεμνού politically correct συζυγικού στυλ των πρώτων κυριών, δεν δείχνει διάθεση να «μεταμφιεστεί» σε πρωθυπουργική σύζυγο κατά τα πρότυπα της Κάρλα Μπρούνι π.χ. η οποία με το που ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου των Ηλυσίων ενάλλασσε τα γκρι – μπορντώ Κριστιάν Ντιόρ πένσιλ φορέματα, το ένα μετά το άλλο, με ασορτί φλατ μπαλαρίνες (ένεκα του ύψους Σαρκοζί), ούτε της έτερης πολυσυζητημένης πρώτης κυρίας της Αμερικής Μελάνιας Τραμπ που …ξεσήκωσε όλα τα παστέλ της αξέχαστης Τζάκι Κέννεντυ, αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι αν αρρωστήσει ο στυλίστας της μπορεί να εμφανιστεί με πετροπλυμένο τζιν.

Οκ, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ έχει αυτό το overdose σολάριουμ - μαύρισμα της Ντονατέλα Βερσάτσε και την σκίνι σιλουέτα της, της αρέσουν οι ακριβές τσάντες (και να φαίνονται), τα ψηλά τακούνια κι ας προσπερνάει σε ύψος τον κατά 25 χρόνια νεαρότερο σύζυγό της, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε την τόλμη και το κέφι της!

Διαβάζουμε στην Vogue την επιτυχημένη καλλιτεχνική διευθύντρια Delphine de Canecaude να σχολιάζει: «Είναι rock'n'roll. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν λέει, «είμαι 63, οπότε δεν μπορώ να φορέσω κοντές φούστες». Δωδεκάποντα τακούνια, φορέματα χωρίς μανίκια, δερμάτινα παντελόνια, τολμάει τα πάντα. Είναι μια μεγαλοπρέπεια».

Το στυλ της Brigitte Macron είναι σκανδαλώδες για υποψήφια πρώτη κυρία, όπως σκανδαλώδης είναι και η σχέση της με τον σύζυγό της, τον οποίον γνώρισε όταν αυτός ήταν 15 και αυτή η 40χρονη καθηγήτριά του.

Οι επικριτές του Μακρόν θα βρουν εύκολο στόχο στο στυλ της συζύγου του. Άλλωστε μόνο πρώην καθηγήτρια δεν θυμίζει ενδυματολογικά. Προσφέρει θέμα και θέαμα. Ήδη ο γαλλικός Τύπος την  έχει ονομάσει γαλλίδα Jane Fonda. Λεπτά άκρα, οδοντοστοιχία με λεύκανση, ξανθά παρόμοια κουρεμένα μαλλιά. Για τα οποία μαλλιά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι προς τιμήν της αποφεύγει συνήθως το πολύ στυλιζάρισμα και μπιστολάκι – ισιωτική, προτιμώντας το ατημέλητο ύφος.

Ήδη Vogue, Telegraph, L’Express κάνουν εκτενείς αναλύσεις για το στυλ της. Πολλά μπορείς να πεις για τις ενδυματολογικές επιλογές της…Το σίγουρο είναι ότι αφενός δεν θα πλήξουμε, αφετέρου μας αρέσει γι αυτό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight