Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

TO "LIFE" ΘΥΜΙΖΕΙ "ALIEN" KAI KΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΗ, ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΣΚΙΖΟΥΝ" ΟΙ "ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ"

TO "LIFE" ΘΥΜΙΖΕΙ "ALIEN&...

Καλός ο Τζέικ Τζίλενχαλ αλλά πάντα πρώτη η Σαρλίζ Θερόν

Σχετικά καλά τα πήγε από εμπορικής άποψης στη χώρα μας (παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon) η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Life» σε σκηνοθεσία Ντάνιελ Εσπινόζα με την Ρεμπέκα Φέργκιουσον, τον Τζέικ Γκίλενχαλ, τον Ράιαν Ρέινολντς και τον Hiroyuki Sanada.

Το φιλμ μ’ ένα φινάλε πραγματικά απρόοπτο που εννοείται δεν αποκαλύπτουμε σε 54 αίθουσες προβολής το περασμένο τετραήμερο 20-23 Απριλίου 2017, πλησίασε τα 10.600 εισιτήρια. Στο εξωτερικό έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια στις ΗΠΑ συν άλλα περίπου 44 εκατομμύρια δολάρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι μία καλογυρισμένη, κλειστοφοβική και απαισιόδοξη περιπέτεια με σκηνές που κρατούν το σασπένς έως το τέλος, με μόνο μείον ότι πολλά απ’ όσα περιγράφει νιώθεις ότι κάπου τα έχεις ξαναδεί και εν προκειμένου στις ταινίες Alien. Μάλιστα με το νέο ολοκαίνουριο Alien Covenant του Ρίντλει Σκοτ προ των πυλών (τελικά στις 18 Μαΐου από την Odeon) το «Life» (διανομή από την Feelgood) έμοιαζε σαν ένα φιλμ που απλώς σου άνοιγε την όρεξη για τον πραγματικό τρόμο και τα αποκρουστικά πλάσματα του Alien.

Την ίδια ώρα ο χαμός με το νέο φιλμ, το 8ο των Μαχητών των Δρόμων – Fast & Furious 8» συνεχίζεται, με τα εισιτήρια να έχουν πλέον φτάσει πανελλαδικά στα 220.000 μέσα σε διάστημα μόλις δέκα ημερών.

Και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon η συγκεκριμένα περιπέτεια όπου παίζει και η Σαρλίζ Θερόν είναι η 1η σε επιλογή ταινία του κοινού και δη των πιτσιρικάδων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture