Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βερόνικα Αργέντζη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ενοχές για τον γιο της! Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί…»

Βερόνικα Αργέντζη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη...

Η ηθοποιός το είπε στην εκπομπή του Γρ. Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου 2017, η γνωστή ηθοποιός Βερόνικα Αργέντζη, η οποία μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε έρθει με παράσταση της στην Πάτρα. Η Βερόνικα Αργέντζη εξομολογήθηκε στην εκπομπή, όπως αναφέρει το zappit.gr, και μια συνομιλία της με την αξέχαστη εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ήμασταν στην τελευταία παράσταση στη Θεσσαλονίκη, παίζαμε τη “Μελωδία της ευτυχίας” και κάποια στιγμή μου είπε “Βερονίκ, ήρθε η ώρα να σε παντρέψω. Ναι, θα παντρευτείς και θα κάνεις και παιδί, αλλά εσύ θα είσαι δίπλα του”, και της λέω “γιατί το λες αυτό;” και δεν μίλησε.

Τις επόμενες ημέρες κατάλαβα γιατί το έλεγε. Γιατί ήταν τέτοια η αγωνία που είχε για τον γιο της, τον Γιάννη, τέτοια η αγάπη και τέτοιες οι ενοχές που δεν μπορούσε να το διαχειριστεί αυτή η μάνα. Η μάνα, γιατί πρώτα αισθανόταν αυτό το αίσθημα, της μάνας και πιστεύω ότι αν τα πράγματα ήταν αλλιώς και τα γύρναγε πίσω, θα τα έκανε τελείως διαφορετικά», είπε η Βερόνικα Αργέντζη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight