Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Εκδηλώσεις από το ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από τη δικτατορία των συνταγματαρχών

Αχαΐα: Εκδηλώσεις από το  ΚΚΕ για τα 50 ...

Δείτε το πρόγραμμα

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεις και δράσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απρίλη του 1967. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Στόχος της ΚΟ Αχαΐας και των αντίστοιχων οργανώσεων της ΚΝΕ (Μαθητικός, Εργατικός Τομέας, ΟΒ Υπαίθρου Αχαΐας), είναι να φτάσουν πλατιά στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, τη νεολαία, τα συμπεράσματα από τα γεγονότα που προηγήθηκαν της δικτατορίας, όσα ακολούθησαν κατά τη διάρκειά της, αλλά και της παράδοσης της σκυτάλης στην αστική κυβέρνηση “εθνικής ενότητας” υπό των Κ. Καραμανλή, συμπεράσματα χρήσιμα για τους σύγχρονους εργατικούς, λαϊκούς αγώνες. Η ΤΕ Αχαΐας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις δράσεις που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα:

Δευτέρα 24 Απρίλη:

-Στις 7μμ στα ΚΑΠΗ των Ζαρουχλέικων, εκδήλωση – παρουσίαση της ανακοίνωσης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα. Θα μιλήσει ο Τ. Αλατάκης, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και γραμματέας της ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας.

-Στις 7μμ στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, εκδήλωση - παρουσίαση της ανακοίνωσης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα. Θα μιλήσει ο Γ. Δεληγιάννης, γραμματέας της ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας.

-Το πρωί εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς του κλάδου του Μετάλλου, επικεφαλής: Θ. Πάνος, μέλος του γραφείου της ΤΕ Αχαΐας.

-Στις 7πμ εξόρμηση περιοδεία στη ΔΕΥΑΠ, στις 9 πμ στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δ. Πατρέων και στις 9:45μμ στα γκαράζ της καθαριότητας, με επικεφαλής τη Κ. Σίμου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Τετάρτη 24 Απρίλη:

-Στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, παρουσίαση της ανακοίνωσης της ΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα. Θα μιλήσει ο Χ. Κουνάβης, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και γραμματέας της ΚΟΒ Αιγίου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και έκθεση αρχειακού υλικού .

Σάββατο 29 Απρίλη:

-Στις 7μμ στο καφενείο “Αρίστος” (Καραϊσκάκη & Αγ. Νικολάου στην Πάτρα), παρουσίαση – συζήτηση της ανακοίνωσης της ΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα, της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας. Θα μιλήσει ο Α. Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος του Δ. Πατρέων.

Κυριακή 30 Απρίλη:

-Στις 7:30μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας, εκδήλωση της ΤΕ Αχαΐας για τα 50 χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Απρίλη, συμπεράσματα για τους σύγχρονους εργατικούς, λαϊκούς αγώνες. Θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης μέλος του ΓΠ Δυτ. Ελλάδας του ΚΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις, μέσα στο επόμενο διάστημα, που θα δοθούν για δημοσίευση με νέο Δελτίο Τύπου τις επόμενες μέρες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις