Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Κορμί χωρίς ατέλειες σε μια μέρα

Κορμί χωρίς ατέλειες σε μια μέρα

Αποκτήστε το!

Οι μέρες που θα ξαπλώνουμε στις παραλίες και θα απολαμβάνουμε τη θάλασσα δεν αργούν και για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει ήδη να ξημεροβραδιαζόμαστε στα γυμναστήρια και να ακολουθούμε αυστηρές διατροφές για να σταθούμε αξιοπρεπώς με τα μαγιό μας.

Παρόλα αυτά, το τοπικό πάχος επιμένει σε ορισμένα σημεία και η αυτοπεποίθησή μας πέφτει κατακόρυφα γιατί παρα τις προσπάθειες μας, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί.

Η υπερσύγχρονη κλινική Cosmetic Derma Medicine και ο γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής της Πάτρας, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης, έχουν τη λύση για όποιον από εμάς ενδιαφέρεται να απαλλαγεί από τοπικό πάχος, «ψωμάκια» και κυτταρίτιδα, και ακούει στο όνομα SmartLipo.

Τι είναι η θεραπεία SmartLipo;

SmartLipo είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με τη χρήση Laser. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη, ανώδυνη και αναίμακτη, χωρίς το φόβο επιπλοκών. Ουσιαστικά ο γιατρός εισάγει, στην περιοχή που μας απασχολεί, από μια πολύ μικρή οπή του 1 χιλιοστού, μια πολύ μικρή σε διάμετρο κάνουλα που περιέχει την οπτική ίνα του laser, εφόσον έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία. Η θερμική ενέργεια του laser «λιώνει» τα λιποκύτταρα, τα οποία απομακρύνονται έπειτα με άλλη ειδική μικροκάνουλα αναρρόφησης.

Σε τι διαφέρει από την κλασική λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση SmartLipo είναι ελάχιστα επεμβατική σε αντίθεση με την κλασική η οποία είναι κανονικό χειρουργείο. Πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου, με τοπική αναισθησία, χωρίς σημάδια και ουλές, δεν απαιτεί ράμματα, είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη, ενώ το κόστος δεν συγκρίνεται, αφού η κλασική λιποαναρρόφηση κυμαίνεται σε υψηλές τιμές.

Πότε μπορεί κάποιος να κάνει λιποαναρρόφηση για να προλάβει το καλοκαίρι;

Η καλύτερη περίοδος για την αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser είναι τώρα, μιας και το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα φαίνεται σε 2-3 μήνες εφόσον έχουν αποβληθεί και τα υπόλοιπα λιποκύτταρα με φυσικούς τρόπους από τον οργανισμό. Όμως, ακόμα και από την πρώτη μέρα τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, αφού έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο ποσοστό λιποκυττάρων.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να επιστρέψει και την ίδια ημέρα στη δουλειά του χωρίς πόνο και άλλα προβλήματα, ενώ σε 3 μέρες μπορεί να ασκηθεί εντατικά.

Βρείτε μας στο χάρτη, κάνωντας κλικ εδώ

Info:

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα+30 210 6980451

Κηφισιά+30 210 6232220

Θεσσαλονίκη+30 2310 224240

Πάτρα+30 2610 226562

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being