Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Τρομοκρατική ενέργεια" η ένοπλη επίθεση στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων - Νεκρός ο αστυνομικός και ο δράστης

"Τρομοκρατική ενέργεια" η ένοπ...

Ο αστυνομικός σκοτώθηκε από τα πυρά του δράστη

Σύμφωνα με πηγή στο γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών από την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε αργά σήμερα το βράδυ στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο κεντρικό Παρίσι, νεκρoί είναι ένας αστυνομικός και ένας εκ των δραστών της επίθεσης, ενώ δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

Νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για μια πιθανότατα "τρομοκρατική ενέργεια", αλλά τρεις πηγές της αστυνομίας άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο η επίθεση να ήταν μια απόπειρα ένοπλης ληστείας. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να διευκρινιστούν τα κίνητρα της επίθεσης.

Όπως ανέφερε η Ένωση Αστυνομικών στο λογαριασμό της στο twitter, ο αστυνομικός σκοτώθηκε από τα πυρά του δράστη καθώς βρισκόταν μέσα στο όχημα του σταματημένο στον κόκκινο σηματοδότη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ένας άνδρας βγήκε από το όχημα του και άρχισε να πυροβολεί με ένα «καλάσνικοφ» προς τον αστυνομικό.

Νωρίτερα

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας ακόμη τραυματίστηκε σε μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε αργά σήμερα στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο κεντρικό Παρίσι, σε μια πιθανότατα "τρομοκρατική ενέργεια", όπως ανέφερε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες της επίθεσης είναι δύο, εκ των οποίων ο ένας σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερς ανέφερε πως είδε ένα ελικόπτερο να πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις πάνω από το κεντρικό Παρίσι, σε μια κατά τα φαινόμενα επιχείρηση της αστυνομίας.

Νωρίτερα

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σε ένα ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, ανέφερε μια αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με την πηγή ο δράστης που άνοιξε πυρ ενάντια στην αστυνομία είναι νεκρός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις