Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινά την Κυριακή στις 20.00, το 4ο Your Face Sounds Familiar, στον ΑΝΤ1

Ξεκινά την Κυριακή στις 20.00, το 4ο You...

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και η τραγουδίστρια Σαμπρίνα που πήγαινε λύκειο στην Πάτρα

Από την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 20:00, και κάθε Κυριακή, θα προβάλλεται στο κανάλι του ΑΝΤ1 το δημοφιλές σώου μεταμφιέσεων και μιμήσεων Your Face Sounds Familiar που επιστρέφει για μία ακόμη σαιζόν στους δέκτες μας, με πρωταγωνιστές αστέρια της εγχώριας και... διεθνούς showbiz.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό show Your Face Sounds Familiar ενόψει της πρεμιέρας του, γιόρτασε την επιστροφή του για 4η σεζόν στον ΑΝΤ1, στο μπαρ Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος ως γνωστόν θα είναι στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή του σώου.

Η Κεφαλονίτισσα Μαρία Μπεκατώρου είναι και πάλι στο πηδάλιο της παρουσίασης ενώ την φρέσκια κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι: Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου.

Οι τρεις καθηγητές που θα αναλάβουν το ρόλο να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζόμενους, θα είναι η Σόφη Ζαννίνου, η Βικτώρια Χαλκίτη και η Μαρία Λυραράκη ενώ οι 10 νέοι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι (με αλφαβητική σειρά), είναι οι εξής: Δημήτρης Μακαλιάς, Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Κόνυ Μεταξά, Αντώνης Δόμινος, Σαμπρίνα, Ιρένε Τροστ, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Χατζόπουλος και Παρθένα Χοροζίδου. Όλοι τους βρέθηκαν στο Shamone, διασκέδασαν και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους για το νέο κύκλο του talent show.

Τις εντυπώσεις όπως διαβάσαμε στο zappit.gr, απ' όπου και οι φωτ., έκλεψε το photobooth που είχε στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους να φωτογραφηθούν με διάσημους ξένους καλλιτέχνες όπως οι Michael Jackson, David Bowie, Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber και Lady Gaga.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight