Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Γιόγκα: Η επιστήμη της ζωής - Ομιλία της Σουάμι Σιβαμούρτι στην Πάτρα

Γιόγκα: Η επιστήμη της ζωής - Ομιλία της...

Την Τετάρτη στον Αστέρα

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, Master της γιόγκα (Yoga Acharya), περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει δημόσια ομιλία την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017, στο Ξενοδοχείο ASTIR, ώρα 19:00-21:00.

Η ομιλία έχει θέμα «Γιόγκα : Η Επιστήμη Της Ζωής».

H είσοδος είναι ελεύθερη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων SATYANANDA YOGA® στην Ελλάδα, η Σουάμι Σιβαμούρτι θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας τα βήματα του γκούρου της, Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι.

Το 1984 ο Σουάμι Σατυανάντα επισκέφθηκε την χώρα μας για 6η φορά και περιοδεύοντας σε 14 πόλεις έδωσε δημόσιες ομιλίες σε ολόκληρη την χώρα, διαδίδοντας το μήνυμα της γιόγκα. Παρουσίασε και έκανε προσιτές σε όλους τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις της παραδοσιακής επιστήμης της γιόγκα. Έκτοτε η γιόγκα έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Το 2017 είναι πολύ ιδιαίτερος χρόνος καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια παρουσίας της Σατυανάντα γιόγκα και του Σατυανάντασραμ στην Ελλάδα.

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, ακολουθώντας τα βήματά του γκούρου της και τιμώντας το έργο του, θα πραγματοποιήσει περιοδεία δίνοντας δημόσιες διαλέξεις στις ίδιες πόλεις που εκείνος επισκέφθηκε τότε, με θέμα:

«Γιόγκα: η Επιστήμη της Ζωής».

Η ομιλήτρια θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία για το τί πραγματικά είναι η επιστήμη της γιόγκα και πώς μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε σωματική, νοητική και συναισθηματική ισορροπία και υγεία.

Θα ήταν χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί σε αυτό το γεγονός, για να μάθουμε πώς οι γιογκικές πρακτικές μειώνουν την ένταση και το άγχος και αναπτύσσουν την θετικότητα, την ζωτικότητα και την ευεξία.

Όσοι παρευρεθούν στην ομιλία, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο γιόγκα με το σύστημα Σατυανάντα, με ελεύθερη είσοδο, την ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί μετά την ομιλία.

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια:

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι ίδρυσε το Σατυανάντασραμ Ελλάδος το 1977 και από τότε ταξιδεύει αδιάκοπα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να διαδώσει το μήνυμα του πνευματικού της δασκάλου Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι. Εκτός από

τον πολυσήμαντο ρόλο της όσον αφορά στην εισαγωγή του συστήματος Σατυανάντα στα Βαλκάνια, έχει ιδρύσει τρία Διαλογιστικά κέντρα του συστήματος Σατυανάντα δύο στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη καθώς και πολλά ανεξάρτητα κέντρα γιόγκα στην ελληνική ενδοχώρα και στα νησιά. Το 1993, η Σουάμι Σιβαμούρτι αναγνωρίστηκε ως Γιόγκα Ατσάρυα (Master of Yoga) από την IYFM (International Yogic Fellowship Movement). Είναι επίσης διοικητικό μέλος της SYAE (Satyananda Yoga Academy Europe). Το 2014 δημιούργησε την Πανελλήνια Ένωση Εισηγητών γιόγκα που έχουν εκπαιδευτεί στο σύστημα Σατυανάντα (HAISY).

Για περισσότερες πληροφορίες Website: www.satyanandayoga.gr Email: [email protected] / [email protected]

Facebook: Satyanandashram Hellas Center of Yoga

Mob.: 6956-481231

Tel: 210 6644189 (Δευτ – Παρ 09.00 – 17.00 )

 

Το λογότυπο SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στο IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being