Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι έπεσε το ελικόπτερο-Συγκλονιστική η μαρτυρία της αρχιλοχία που σώθηκε-Τι έδειξαν οι νεκροψίες

Έτσι έπεσε το ελικόπτερο-Συγκλονιστική η...

Τι συνέβη χθες στο Σαραντάπορο

Χαμηλή πτήση, ομίχλη, πρόσκρουση στα σύρματα της ΔΕΗ, απώλεια στήριξης, βίαιη προσγείωση, αποκόλληση της μηχανής, που καταπλακώνει τους τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες. Κατά την πρώτη κατάθεσή της που δημοσιεύεται στο ethnos η τυχερή αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είπε: «Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη.

Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Ολα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ύστερα από αρκετή ώρα τις ξαναβρήκα ήταν να σαν να ξυπνούσα ύστερα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα».

«Και οι τέσσερις άνθρωποι έφεραν κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι οι οποίες ήταν συμβατές με την πτώση και τη συντριβή του ελικοπτέρου». Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή η οποία ολοκλήρωσε χθες τις νεκροψίες των στρατιωτικών που έχασαν την ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Σημειώνεται πως οι σοροί των άτυχων στρατιωτικών μεταφέρθηκαν χθες από το σημείο του δυστυχήματος με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και οι νεκροψίες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ.

 

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με κάταγμα λεκάνης και χτυπήματα σε χέρια, πόδια και αυχένα. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εισήχθη προληπτικά στην εντατική μονάδα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο.

Σήμερα και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι εξόδιοι ακολουθίες για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που έχασαν την ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας. Η εξόδιος ακολουθία του υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου.

Η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου(ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Η εξόδιος ακολουθία του ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί  στις 12 το πρωί στη Λάρισα και η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί  στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις