Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 πόλο: Προβάδισμα στα ημιτελικά για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη-Πρωταγωνιστής ο Πατρινός Κολόμβος

Α1 πόλο: Προβάδισμα στα ημιτελικά για Ολ...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 16-6 του ΠΑΟΚ και ο ΝΟΒ 9-8 της Γλυφάδας

Για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη με 16-6 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά και να κάνουν το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται ώστε να προκριθούν για 20η σερί χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν με καλή άμυνα και κάποιες αποκρούσεις του Φίλιππου Καραμπέτσου να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί ως τα μέσα της δεύτερης περιόδου (2-2). Ο Ολυμπιακός βρήκε δύο γκολ στην κόντρα, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος 4-2 και από κει και πέρα επέβαλε πλήρως την ανωτερότητά του, φτάνοντας εύκολα στη νίκη.

Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει την Παρασκευή (21/4, 14:30), στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 7-1, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 3, Γενηδουνιάς 3, Κολόμβος 3, Πρέκας 3, Φουντούλης, Ντόσκας, Μουρίκης, Αργυρόπουλος

ΠΑΟΚ: Νικολαΐδης 2, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Μουρατίδης, Τσολακούδης.

Η Βουλιαγμένη πέτυχε με μεγάλη δυσκολία την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να προκριθεί στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, επικρατώντας 9-8 της Γλυφάδας στο Λαιμό, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Ο ΝΟΒ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και διατήρησε σχεδόν σε όλη τη δκάρκεια του ματς διαφορά 2-3 τερμάτων, βρίσκοντας απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων να φέρουν το παιχνίδι ?στα ίσια?.

Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε 9-6 (με γκολ του Χρυσοσπάθη στην εκπνοή) και το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι 1΄35΄΄ πριν τη λήξη.

Ο ΑΝΟΓ με ωραίο γκολ του Γιαννόπουλου και καταπληκτική ενέργεια του Φωτόπουλου από θέση φουνταριστού μείωσε σε 9-8, 40 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, και στο φινάλε είχε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, όμως ο Ζερδεβάς απέκρουσε το σουτ του Παπαναστασίου.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη έδειξε πολύ αξιόμαχη, πάλεψε ως το τέλος απέναντι στη θεωρητικά ανώτερη (και πιο έμπειρη) Βουλιαγμένη και πλέον αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο δεύτερος ημιτελικός, που θα γίνει την Παρασκευή (19:30), στη Γλυφάδα.

Αν ο ΝΟΒ νικήσει προκρίνεται στους τελικούς, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι, την Κυριακή στο Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-3, 0-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Χρυσοσπάθης 3, Σολανάκης 3, Κοπελιάδης, Γούβης, Αφρουδάκης

ΓΛΥΦΑΔΑ: Φωτόπουλος 3, Χατζηγούλας 2, Παπαναστασίου, Κατσαούνης, Γιαννόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Με τον Χριστόδουλο Κολόμβο η 13αδα της Εθνικής ανδρών για τη Γαλλία


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports