Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο «Στα άκρα… της βιτρίνας» του Κώστα Κακαβιά

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο «Στα...

Στο κτίριο της π. Τράπεζας της Ελλάδος

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Στα άκρα… της βιτρίνας» του Κώστα Κακαβιά, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη του Πάσχα το απόγευμα, στο κτίριο της π. Τράπεζας της Ελλάδος, με τη διοργανωτική σφραγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου άνοιξε την εκδήλωση και μίλησε για τον συντοπίτη Κ. Κακαβιά, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα και διεισδυτική ματιά, πολυσχιδής και πολυγραφότατος. Όσον αφορά στο βιβλίο του,  τόνισε, πως είναι ένα πληροφοριακό απόκτημα για όλους μας. Του ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο, πάντα να εμπνέεται και να μείνει δραστήριος ως άνθρωπος.

Στη συνέχεια για το βιβλίο μίλησε η Μαίρη Τσαμάκη, φιλόλογος, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση που έχει το βιβλίο με την κοινωνιολογία και την λογοτεχνική αξία.

Στη συνέχεια η Βασιλική Κ. Μαραγιάννη, συμβολαιογράφος, μίλησε για τα συναισθήματα των ηρώων του βιβλίου.

Τέλος η Ελένη Μπρούτα,  φιλόλογος, διεισδύοντας στο βιβλίο ανέλυσε εμπεριστατωμένα την ψυχολογία των προσώπων.

Η  ηθοποιός  - σκηνοθέτης Γιούλη  Μαρούση,  απέδωσε αποσπάσματα του βιβλίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: κ. Φωτάκης Βασίλης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τ. Βουλευτής Αιτ/νίας κ. Βαινάς Γιάννης,  ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Χειμώνας Κων/νος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ.Τσιχριτζής Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου, κ. Χρυσικοπούλου Μαίρη,  η Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κ.Τσούτσου Μαρία,  η Υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μακρή Ανθούλα και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture