Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/4 ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ "ARES, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ"

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/4 ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ Η ΓΑ...

Με την δυναμική παρουσία και ερμηνεία του μυώδη Όλα Ραπάς

Από την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 ξεκινά να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα η Γαλλική μελλοντολογική περιπέτεια με τίτλο «Ares, Κίνδυνος στο Παρίσι».

Το φιλμ που κυκλοφορεί σε διανομή της Odeon και θα προβληθεί στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, μας μεταφέρει στο έτος 2035 όπου η παγκόσμια τάξη έχει υποστεί δραματικές αλλαγές. Η Γαλλία, με 10 εκατομμύρια άνεργους κατοίκους, αποτελεί μία από τις νέες χώρες κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο ταλανισμένος από τα προβλήματα πληθυσμός, αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να επαναστατήσει και του να παραιτηθεί, μέχρι που βρίσκει «καταφύγιο» σε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα: τις υπέρ-βίαιες μάχες μέχρι θανάτου, όπου οι συμμετέχοντες ντοπάρονται νόμιμα.

Ο Ρέντα, γνωστός ως «Άρες», είναι ένας βετεράνος μαχητής που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μικροδουλειές για την αστυνομία. Όταν η αδερφή του κατηγορείται για οπλοκατοχή, θα διακινδυνέψει τα πάντα ώστε να καταφέρει να σώσει αυτή και τις κόρες της.

Η σκηνοθεσία είναι του Ζαν-Πατρίκ Μπενέ.

Πρωταγωνιστεί ο 45χρονος Σουηδός ηθοποιός Όλα Ραπάς σε μία δυναμική ερμηνεία και μαζί του εμφανίζονται οι: Μίσα Λεσκότ, Τιερί Ανσίς, Ρουθ Βέγκας Φερνάντεζ, Helene Fillieres, Eva Lallier και Louis-Do de Lencquesaing.

Το φιλμ όπως γράφτηκε αντλεί στοιχεία και έμπνευση από ταινίες όπως του Τζον Κάρπεντερ (Απόδραση από τη Νέα Υόρκη) αλλά και από το “Blade Runner” ενώ μοιάζει κατά κάποιο τρόπο να είναι ένας συνδυασμός από τα «Bloodsport» και «Babylon A.D.» όπως έγραψε το The Hollywood Reporter.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture