Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η συναρπαστική ζωή του Slavik Kushchak: Από την Ουκρανία και το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, μοντέλο σε video clips και πασαρέλες

Η συναρπαστική ζωή του Slavik Kushchak: ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μίλησε στο thebest.gr

Γεννήθηκε στην Ουκρανία, ζει στην Αθήνα, κερδίζει τις εντυπώσεις ως μοντέλο και σπουδάζει στην Πάτρα. Πρόκειται για τον εντυπωσιακό 26χρονο Slavik Kushchak που μπήκε στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών αλλά διαπρέπει σε πασαρέλες και μαγνητίζει με φωτογραφίσεις.

Όλα ξεκίνησαν πριν ενάμιση χρόνο και ήδη έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες. Τα πρώτα βήματα του στην πασαρέλα τα έκανε στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας. Ακολούθησαν φωτογραφίσεις για καταλόγους ρούχων, διαφημιστικές καμπάνιες χειροποίητων κοσμημάτων και πολλά ακόμα. Σκοπός του είναι να πάρει το πτυχίο του, να δουλέψει ως μηχανολόγος μηχανικός αλλά και ως μοντέλο στο εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα τον είδαμε και σε video clips. Ευγενικός και προσιτός μίλησε στο thebest.gr για αυτά και για πολλά άλλα.

Ποια είναι η σχέση σου με την Πάτρα;

Η Πάτρα είναι μια πολύ αγαπημένη μου πόλη καθώς εκεί πέρασα μερικά από τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, που δεν είναι άλλα απ’ τα φοιτητικά. Είναι ένα μέρος που ξέρω ότι πάντα θα βρω τους πολύ καλούς μου φίλους και θα περάσω όμορφα όποτε το επισκεφτώ.

Πώς επέλεξες τη σχολή που φοιτάς στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας;

Από μικρός θυμάμαι μου άρεσε πολύ να “χαλάω” και να ξανασυναρμολογώ τα παιχνίδια μου, ειδικότερα ότι είχε σχέση με μηχανές και αυτοκίνητα. Στη συνέχεια ο πρακτικός τρόπος σκέψης στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων και η ιδιαίτερη κλίση προς τα μαθηματικά και τη φυσική με οδήγησαν προς τις πολυτεχνικές σχολές. Και ειδικότερα στη Μηχανολογία που συνδυάζει δημιουργικότητα, έρευνα και έχει μεγάλη ομπρέλα επαγγελματικής αποκατάστασης.

Σκοπεύεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο;

Παρόλο που μου αρέσει να ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα και να μαθαίνω καινούρια συνέχεια, ο κύριος σκοπός είναι να δουλέψω ως μηχανολόγος μηχανικός.

Πότε και πώς μπήκε το μόντελινγκ στη ζωή σου;

Το μοντελινγκ μπήκε στη ζωή μου πριν από ενάμιση χρόνο απρόοπτα μέσω του Facebook. Με αυτόν τον τρόπο ήρθα σε επαφή με τον Νικόλα τον Έξαρχο (ο booker μου) και το πρακτορείο μοντέλων Agencia. Ύστερα ακολούθησε η συνάντηση από κοντά στην Αθήνα και ξεκίνησε αυτή η υπέροχη συνεργασία.

Ποιες είναι οι συνεργασίες σου;

Είμαι λίγο καιρό στο χώρο αλλά έχω κάποιες πολύ καλές συνεργασίες που με γέμισαν νέες και πολύ όμορφες εμπειρίες. Τα πρώτα βήματα στην πασαρέλα έγιναν στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας (στην 19η Athens exclusive designers week) και ακολούθησαν κ επιδείξεις στην 20η και στην 21η που έγινε κ πρόσφατα. Ακολούθησαν συνεργασία με τα funky buddha και τα staff για τους καταλόγους ρούχων τους  (lookbook).

Μια από τις αγαπημένες μου δουλειές ήταν η φωτογράφηση στη Μύκονο για το επετειακό περιοδικό του  Belvedere hotel κ τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Επίσης φωτογράφιση γα την καμπάνια των χειροποίητων δερμάτινων κοσμημάτων Aumorfia της Θεανώ Ποταμιανού. Επίδειξη μόδας για τα υποδήματα Michailidis στην Πάτρα. Συνεργασία με την cosmote για διαφημιστικους σκοπούς. Και φυσικά τα βιντεοκλίπ με τον Γιώργο Σαμπάνη (σε σένα σταμάτησε η καρδια) και το πιο πρόσφατο με την Demy (angels) για τα προκριματικά της eurovision.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή στο videoclip για την Eurovision;

Με τους συντελεστές του videoclip αυτού είχα γνωριστεί κ συνεργαστεί για το videoclip του Σαμπάνη και τους ευχαριστώ πολύ για την επιλογή τους (παραγωγός:Τζού Σταματάκη κ σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδακός).

Λίγα λόγια γι΄ αυτή την εμπειρία…

Μία υπέροχη εμπειρία καθώς τα γυρίσματα όσο δύσκολα και αγχωτικά είναι άλλο τόσο διασκεδαστικά και αστεία με τα ευτράπελα στα backstage. Το συγκεκριμένο ήταν πιο δύσκολο λόγο το ότι υπήρχαν και πιο μικρά παιδάκια τα οποία δεν έχουν άνεση με τον φακό και τις κάμερες αλλά όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική και ξεπεράστηκε όλο αυτό με πολλά γέλια και πειράγματα ώστε να δέσουν όλοι μεταξύ τους κ να είναι άνετα.

Ανοίγει πολλούς δρόμους η εξωτερική εμφάνιση;

Στις μέρες μας ναι είναι αλήθεια αυτό, καθώς όλα είναι θέμα δημοσίων σχέσεων και μια ελκυστική ή καλύτερα προσεγμένη εμφάνιση ανοίγει νέες πόρτες και ευκαιρίες. Η αντίθετη όψη του νομίσματος όμως είναι πως σε πολλές περιπτώσεις οι συνεργάτες σου σε βλέπουν πολύ πιο ανταγωνιστικά.

Ποιο όνειρο σου δεν έχεις πραγματοποιήσει;

Να ταξιδέψω σε όσο περισσότερα  μέρη στον κόσμο γίνεται.

Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Ελεύθερο χρόνο δεν βρίσκω εύκολα καθώς οι μέρες είναι γεμάτες με κάστινγκ και δουλεύω και σε νυχτερινό κλαμπ στην Αθήνα  (dybbuk) και ετσι μένει ελάχιστος χρόνος που ξεκλέβω για να πηγαίνω μια δυο ώρες τη μέρα crossfit κ όταν τύχει μεγαλύτερο χρονικό κενό μου αρέσει να πηγαίνω εκδρομές, έστω μονοήμερες.

Πώς θα χαρακτήρισες τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας τρεις λέξεις;

Εργατικός, ειλικρινής και πάντα θετικός – αισιόδοξος.

Ποιο είναι το μότο σου;

«ourdeepestfearisthatwearepowerfulbeyondmeasure» είναι η αγαπημένη μου φράση, και αυτό γιατί ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη στον εαυτό μας και να υποτιμάμε την ψυχική μας δύναμη.

Πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας μέχρι να πετύχουμε και να μην απογοητευόμαστε με την πρώτη δυσκολία. Η ευκαιρία κάποιες φορές χτυπάει πολύ σιγά την πόρτα και ο νικητής δεν είναι αυτός που δεν απέτυχε ποτέ, αλλά εκείνος που συνέχισε να προσπαθεί μέχρι να πετύχει.

Τι υπάρχει στα μελλοντικά σου σχέδια;

Στόχος μου αυτή τη χρονιά είναι να πάρω το πτυχίο μου και ύστερα εξωτερικό για επαγγελματική αναζήτηση και ως μηχανολογος αλλά και ως μοντέλο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight