Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Σούπερ ξανά ο Αντετοκούνμπο αλλά έχασαν οι Μπακς

ΝΒΑ: Σούπερ ξανά ο Αντετοκούνμπο αλλά έχ...

Νταμπλ-νταμπλ ο Έλληνας σούπερ σταρ στην ήττα από το Τορόντο

Η νέα εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συνοδεύτηκε από double-double, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των Μπακς με 106-100 από τους Ράπτορς, με συνέπεια η ομάδα του Τορόντο να ισοφαρίσει σε 1-1 στα πλέι οφ. Ο Ελληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 24 πόντους (8/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/7 βολές), μάζεψε 15 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και έκανε και 2 κλεψίματα.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο ΝτεΡόζαν με 23 πόντους. Πλέον η σειρά των αγώνων  μεταφέρεται στο Μιλγουόκι για τα επόμενα δύο ματς.

Μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off βρίσκονται οι Σικάγο  Μπουλς, που κέρδισαν ξανά στη Βοστόνη τους Σέλτικς, αυτή την φορά με 111-97, κάνοντας το σκορ 2-0.

Πρώτοι σκόρερ για τους «ταύρους» ήταν οι Μπάτλερ και Ουέιντ με 22 πόντους, ενώ για την ομάδα της Βοστόνης ο Τόμας που αποθεώθηκε ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 20 πόντους.

Οι Κλίπερς επικράτησαν 99-91 της Γιούτα Τζαζ, ισοφαρίζοντας  τη σειρά των αγώνων, σε αυτό το δεύτερο ματς στο Λος Άντζελες.

Πρωταγωνιστής της επιτυχίας ο Μπλέικ Γκρίφιν σημειώνοντας 24 πόντους, double-double και από τον Ντ' Αντρέ Τζόρνταν, με 18 πόντους  και 15 ριμπάουντ.

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Γιούτα με  20 πόντους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Εγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο!


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports