Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ»: ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 25-28/4

«ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ»: ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επανέρχονται για το αντίο

Πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος από την εγκάρδια υποδοχή και ανταπόκριση του κόσμου, στον πρώτο κύκλο παραστάσεων στο Επίκεντρο, ο θίασος της κωμωδίας παρεξηγήσεων και ερωτικών ηθών «Ψύλλοι στ’ αυτιά», επιστρέφει στο σανίδι του Επίκεντρου για ένα τετραήμερο παράτασης. Μετά από 14 sold out βραδιές, όπου οι θεατές ξεπέρασαν τα 1600 άτομα, οι δημοφιλείς ερασιτέχνες θεατρίνοι με τη σκηνοθεσία του Μίλτου Νίκα θα πουν αντίο 25, 26,27 , 28 Απριλίου με τις θέσεις να έχουν σχεδόν κλείσει.

Θυμίζουμε πως το έργο είναι μια πικάντικη παριζιάνικη φάρσα εποχής για την συζυγική απιστία, σκηνοθετημένη με κέφι και ρυθμό. Βασίζεται ασυζητητί στο ταμπεραμέντο 14 γνωστών συμπολιτών μας που «δοκιμάζονται» κάθε τόσο στις κουίντες.

Ο κόσμος γελάει αβίαστα με τα διαδοχικά μπερδέματα που προκαλεί η «πεσμένη» ερωτική ζωή του κεντρικού ζευγαριού (Ιάσονας Φωτήλας, Γιολάντα Δελή) ενώ «μορφή» του έργου είναι ασυζητητί ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης ως… ισπανόφωνος απειλητικός πιστολέρο, που ζηλεύει την κοκέτα σύζυγό του (Νάντια Κωνσταντινίδη).

Ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας εμφανίζεται συγκεκριμένα σε διπλό ρόλο, του συζύγου και του σωσία του, θυρωρού ξενοδοχείου. Ξενοδόχος «με αδυναμία» στις κλωτσιές και τα παράνομα ζευγαράκια ο δρομέας Θόδωρος Πούλιας.

Παίζουν ακόμα Λάκης Βανταράκης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Αναστασία Μαρκάκη, Μάκης Νικολόπουλος, Τζίμης Πολίτης, Θόδωρος Πούλιας, Μάρω Σκούτα, Κώστας Τσορτός, Σεσίλια Χαρμπίλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View