Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΣΑΡΩΣΑΝ" ΜΕ 5.500 ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗ BΕΣΟ ΟΙ "ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ". ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΗΠΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

"ΣΑΡΩΣΑΝ" ΜΕ 5.500 ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗ ...

Επιλέξαμε ταχύτητα και δράση από Μ. Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα

Εντυπωσιακό όπως αναμενόταν ήταν το ντεμπούτο στις αίθουσες του 8ου φιλμ των «Fast & the Furious – Μαχητών των Δρόμων» σε σκηνοθεσία του Φ. Γκάρι Γκρέι. Μάλιστα η ταινία με το σούπερ καστ (από Βιν Ντίζελ, Τζέισον Στάθαμ έως Ντουέιν Τζόνσον, Έλεν Μίρεν  και Σαρλίζ Θερόν) πρωτοστάτησε το Πασχαλινό τριήμερο (14-16 Απριλίου 2017) όχι μόνο στις ΗΠΑ όπου οι εισπράξεις άγγιξαν τα 99 εκατομμύρια δολάρια αλλά διεθνώς πετυχαίνοντας και ρεκόρ καλύτερου international opening όλων των εποχών.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, οι συνολικές εισπράξεις έως τώρα από ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο έφτασαν τα 532 εκατομμύρια δολάρια (μιλάμε για τεράστιο νούμερο που αφήνει πλέον 2ο το διεθνές ξεκίνημα του «Star Wars, Η Δύναμη Ξυπνάει» που Χριστούγεννα του 2015 είχε κάνει 529 εκατομμύρια δολάρια).

Μπορεί τα κουτσομπολιά να λένε ότι οι δύο «σκληροί»  και μυώδεις Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον «ψιλοαρπάχτηκαν» για μία σκηνή και σε κάποιες σκηνές το φιλμ χάνει πόντους από άποψης αληθοφάνειας, ωστόσο το κοινό και δη το νεανικό έδωσε μαζικό παρών, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα όπως διαβάσαμε, έπονται 2 ακόμη ταινίες του «προσοδοφόρου» σινέ franchise με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την υψηλή αδρεναλίνη που θα βγουν στους κινηματογράφους το 2019 και το 2021.

Στην Πάτρα η ταινία προβάλλεται (σε διανομή της UIP) σε πολλές αίθουσες των Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, από την Μ. Πέμπτη και έχει κόψει έως και την Δευτέρα της Διακαινησίμου 17/4, περισσότερα από 5.500 εισιτήρια. Μόνο την Μ. Πέμπτη το βράδυ, όπως ανέφερε στο thebest.gr ο υπεύθυνος των Στερ/Odeon στην Πάτρα, Αλέξης Μπιτούνης, η προσέλευση για τους «Μαχητές των Δρόμων 8» ξεπέρασε τα 1600 άτομα ενώ καμιά σαρανταριά άτομα δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο ενώ η καλύτερη μέρα ήταν η Δευτέρα 17/4 με την ταινία να κόβει στην Πάτρα ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 2.200 εισιτήρια από τα 2.700 εισιτήρια συνολικά των Στερ τη μέρα αυτή.

Ο μέσος όρος ηλικίας των θεατών που έσπευσαν πρώτοι και ενθουσιώδεις για να δουν τα νέα κατορθώματα του Ντόμινικ Τορέτο/Βιν Ντίζελ ήταν από 10 έως 16 ετών ενώ δεν έλειψαν και οι λίγο μεγαλύτεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις διεθνείς εισπράξεις την μερίδα του λέοντος είχε η Κίνα όπου οι «Μαχητές των δρόμων 8» έκαναν ξεκίνημα με 190 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, σύμφωνα με το box office mojo ενώ δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του φιλμ και σε Μεξικό και Αγγλία με 18 και 17 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture