Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή υποδέχεται απόψε, στις 7, στην Αγυιά τη Dream Team του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Η Παναχαϊκή υποδέχεται απόψε, στις 7, στ...

Σε ένα παιχνίδι γιορτή

Μετρούν αντίστροφα οι Πατρινοί φίλαθλοι για το μεγάλο φιλικό της Παναχαϊκής με την Dream Team του ελληνικού ποδοσφαίρου, σήμερα  στις 7 το απόγευμα στην Αγυιά. Μία μεγάλη γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην οποία θα δώσουν το παρών παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μεταξύ αυτών θα είναι και οι δικοί μας Κατσουράνης και Χαλκιάς, οι οποίοι από την αρχή έχουν δώσει μια άλλη αίγλη στην πατρινή ομάδα.

Συγκεκριμένα η ομάδα θα αποτελείται από τους επίλεκτους φίλους του Κώστα Κατσουράνη, (οι περισσότεροι μέλη της Εθνικής ομάδας του 2004, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης).

Οι Πατρινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 22 ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει τα Ελληνικά εθνικά χρώματα, αποτελώντας τη ζωντανή σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η σύνθεση της ομάδας που θα κατέβει στο γήπεδο είναι:

Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Καψής, Κυργιάκος, Δέλλας, Γκούμας, Γεωργάτος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καφές, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Βρύζας, Λάκης, Γεωργιάδης, Λυμπερόπουλος.

Από την πλευρά της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα αγωνισθούν οι: Βρονταράς, Β. Σούλης, Τσαφταρίδης, Αδαμόπουλος, Πολίμος, Δημητρίου, Λουμπαρδέας, Παπαδόπουλος, Γκίνο, Φωτάκης, Μπιτσάκος, Αργυρόπουλος, Στεργίδης, Μαστραντωνάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Σιαλμάς, Κωνσταντινίδης, Σπανός, Μπουρλάκης, Μακρυδημήτρης, Στ. Σούλης, Πολυχρόνης, Βλάχος, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαντόπουλος.

Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και ήδη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα! Από την τιμή αυτή εξαιρούνται μόνο τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, η είσοδος των οποίων θα είναι δωρεάν.

Τα εισιτήρια διαρκείας, δεν ισχύουν λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα.

Εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από τα εξής σημεία:

Πρατήρια υγρών καυσίμων Κολοκυθάς:

1) Κανελλοπούλου 17, Έξω Αγυιά

2) TRUCK STOP, Λεωφόρος Γλαύκου 100

3) Πατρών – Πύργου 1, Παραλία Πατρών

4) Πατρών – Αθηνών 40

Από τα καταστήματα κρεάτων CARNA

1) Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204

2) Ελευθερίου Βενιζέλου 227

3) Θερμοπυλών 53 & Αμερικής

Από το κατάστημα Ελαστικών Λαμπρόπουλος (οδός Κανελλοπούλου 17)

Στα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15

Έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής κατά της ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ένας εκ των κορυφαίων ρέφερι της Ελλάδας, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Τάσος Κάκος, ενώ θα καλυφτεί τηλεοπτικά και από το συνδρομητικό κανάλι NOVA, δίνοντας εικόνα σε όλη την Ελλάδα για τη νέα Παναχαϊκή που επιστρέφει και παράλληλα το τι εστί Αγυιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports