Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η 8χρονη Μαρία - «Έφυγε» από Η1Ν1 - ΗΧΗΤΙΚΟ

Πάτρα: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η 8χρ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διαβάστε όλο το χρονικό

Ένα 8χρονο κοριτσάκι, η Μαρία δεν είναι πια κοντά μας. Η καρδούλα της δεν άντεξε. Όλα ξεκίνησαν με ένα μικρό πυρετό. Οι γονείς της την πήγαν στο Καραμανδάνειο, μετά από λίγες μέρες το μικρό κορίτσι έπεσε σε κώμα. Ηταν η αρχή του τέλους για το μικρό αγγελούδι!

Το thebest.gr επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων στην Πάτρα. Επίσημη δήλωση δεν θέλησαν να μας κάνουν για το θέμα. Απλά οτι θεωρείται σπάνια περίπτωση. Ένα παιδί 8 ετών που κατά τα άλλα έχει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και όχι μόνο, να καταλήγει από γρίπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις επρόκειτο για τη γρίπη τύπου B που κατέβαλε τον οργανισμό του μικρού παιδιού. Μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του έπεσε σε κώμα και ενώ όλα είχαν ξεκινήσει με έναν απλό πυρετό.

Το thebest.gr αναζήτησε απαντήσεις, με σεβασμό στη μνήμη του άτυχου παιδιού και στην κατεύθυνση που κινούνται έτσι και αλλιώς οι απαρηγόρητοι γονείς.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μας τόνισε από την πρώτη στιγμή την προσοχή την οποία έδειξαν τόσο οι ίδιοι στο περιστατικό και τις ενδεδειγμένες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, όσο και την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν τα μέσα ενημέρωσης στη διαχείριση των πληροφοριών.

Με τη σύμφωνη γνώμη του ειδικού γιατρού, μεταφέρουμε την επικοινωνία που είχαμε σε ότι αφορά στο περιστατικό και όλα όσα θα πρέπει να γίνουν στο εξής για να ριχθεί άπλετο φως.

Η οικογένεια του μικρού παιδιού εμφανίζεται να αναζητά ευθύνες από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων και όχι τόσο από τη ΜΕΘ του παιδιατρικού στο Ρίο, όπου το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια -σύμφωνα και με το διευθυντή της ΜΕΘ στο Ρίο - εγκεφαλικά νεκρό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχει ζητηθεί πλέον ιατροδικαστική παρέμβαση και νεκροψία - νεκροτομή στο μικρό κοριτσι, για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του.

Πρώτη ενημέρωση: 09:42

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις