Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Διαβάστε τα ζώδια από τις 17 και έως 23 Απριλίου από τον Κώστα Λεφάκη

Διαβάστε τα ζώδια από τις 17 και έως 23 ...

Τι συμβαίνει αστρολικώς μετά το Πάσχα

Η εβδομάδα μετά το Πάσχα επιστρέφει λίγο επεισοδιακά στην κανονικότητα και αυτό λόγω του τετραγώνου του Κρόνου από τον Τοξότη με την Αφροδίτη στους Ιχθείς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr:

Κριός

Είναι σαν να είστε δρομέας στα 100 με εμπόδια. Τα ξεπερνάτε όλα αλλά τα τελευταία σάς δυσκολεύουν γιατί αλλάζει ξαφνικά η πορεία του ανέμου. Λίγος δρόμος σας απομένει ακόμα για την κατάκτηση του μεταλλίου και γιατί όχι, του ρεκόρ αγώνων. Το στάδιο χειροκροτεί και σας εμψυχώνει για κάθε αγώνα που κάνετε!

TIP

Συγκεντρώστε όλες σας τις δυνάμεις στο στόχο που επιδιώκετε!


Ταύρος

Ευνοούνται τα οικονομικά  σας με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας. Μπορείτε να λειτουργήσετε πιο ελεύθερα, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι νιώθετε έτοιμοι για το βήμα που διστάζατε να κάνετε και οι εξελίξεις προβλέπεται να σας δικαιώσουν.

ΤΙΡ

Ο άνεμος αλλάζει κατεύθυνση αλλά εσείς παραμείνετε σταθεροί!


Δίδυμοι

Οικονομικά και πρακτικά θέματα, σχέσεις με πελάτες, εργοδότες και συνεργάτες θα έρθουν στο προσκήνιο μετά τις ημέρες του Πάσχα κι εσείς πρέπει να δώσετε προτεραιότητες σε ενέργειες που θα εξυπηρετήσουν το συμφέρον σας και θα σας προσφέρουν τα έσοδα που τόσο πολύ χρειάζεστε αυτήν την εποχή. Είναι εβδομάδα αυτοσυγκράτησης.

ΤΙΡ

Λειτουργήστε βάσει στρατηγικής.


Καρκίνος

Φιλική για σας η εβδομάδα μετά το Πάσχα και θετικές οι προοπτικές της, έστω και αν επαναλαμβάνετε το μοτίβο στην προοπτική της αισθηματικής σας ζωής. Η διάθεσή σας είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων, επομένως μην αφήνετε κανενός είδους ανικανοποίητο να σας επηρεάσει και να σας αποπροσανατολίσει από τις επιδιώξεις σας.

ΤΙΡ

Εξυπηρετήστε τις επιδιώξεις σας με διπλωματία και επιμονή!

Λέων

Η εύνοια της τύχης φέρνει και αντιδράσεις. Προσοχή στο προσωπικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, εκεί δηλαδή που νιώθετε πιο ελεύθεροι να εκφραστείτε και που υπολογίζετε ότι σας στηρίζουν. Εξηγηθείτε ως προς τις λεπτομέρειες που σας αναγκάζουν να αλλάξετε αποφάσεις και δράσεις και δώστε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι, αυτό που δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο.

ΤΙΡ

Μείνετε μακριά από εστίες έντασης και αναταραχής!


Παρθένος

Μια απρόσμενη και θετική εξέλιξη στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, είναι ικανή να μεταβάλλει τη διάθεσή σας προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα οι δικοί σας άνθρωποι να σας απολαύσουν ευδιάθετους και αισιόδοξους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε ευχάριστα είτε με την οικογένεια, είτε με τον σύντροφό σας.

ΤΙΡ

Ξεχάστε για λίγο το μέτρο και υποδεχτείτε την υπερβολή!


Ζυγός

Είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιδιώξεις σας, στα μηνύματα που περνάτε στο περιβάλλον και στη χρήση μηχανημάτων. Με άλλα λόγια πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και να μην αφήνετε τη σκέψη σας να ταξιδεύει αλλού. Μια απροσεξία σας μπορεί να ανάψει τη σπίθα των παρεξηγήσεων και να είναι δύσκολο να ελέγξετε τη φωτιά που προκαλέσατε.

ΤΙΡ

Οι μέρες μετά το Πάσχα θα σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα!


Σκορπιός

Πατάτε σε στέρεο έδαφος, αλλά πρέπει τώρα να προσκαλέσετε και τους άλλους να σας επισκεφτούν. Μιλήστε ουσιαστικά, φερθείτε προστατευτικά και δείξτε ότι λειτουργήσατε για το κοινό καλό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σας ανάγκασε σε κάποιο είδος απομόνωσης για κάποιο καιρό. Όσοι σας αγαπούν θα σας καταλάβουν.

ΤΙΡ

Τώρα μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα στα οικονομικά σας!

Τοξότης

Τύχη από διαφορετικές μεριές και απροσδόκητα θετικές εξελίξεις στα κοινωνικά και αισθηματικά σας. Όμως δεν πρέπει να θεωρήσετε τίποτα δεδομένο ούτε να  επαναπαυτείτε. Αντίθετα, δείξτε την εκτίμησή σας σε εκείνους που προσπαθούν και φροντίστε, έστω και για λίγο, να ικανοποιηθείτε κι εσείς. Φροντίστε την οικογένεια, τους φίλους και τις ανάγκες τους!

ΤΙΡ

Οι σχέσεις χτίζονται στις λεπτομέρειες!

Αιγόκερως

Οι κατάλληλες κινήσεις στα επαγγελματικά σας, απορροφούν μέρος από το άγχος σας και δείχνουν προς την κατεύθυνση των θετικών εξελίξεων. Επίσης θετικές προοπτικές φέρνει σταδιακά η εβδομάδα και στα αισθηματικά σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας.

ΤΙΡ

Αξιοποιήστε το χρόνο σας και μην επηρεάζεστε από αντιξοότητες!


Υδροχόος

Έστω και αν τα προσωπικά σας θέματα παραμένουν στάσιμα, έχετε ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα μετά το Πάσχα να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά και να τακτοποιήσετε τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποια εμπόδια στην συνεννόηση στα επαγγελματικά σας οφείλονται σε κάποιο πείσμα από προηγούμενες καταστάσεις που, όμως, δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας!

Ιχθύες

Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί, σας χαλαρώνει και σας δίνει δύναμη. Η ένταση των προηγούμενων ημερών πρέπει να εκτονωθεί κι εσείς να καταλάβετε ότι έχετε υποχρέωση, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Οι υπεράνθρωποι υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και δημιουργήθηκαν για να εμψυχώνουν εκείνους που σε όλα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

ΤΙΡ

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα όσα πρακτικά σας αφορούν!

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being