Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

DOLCE E GABBANA: ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΜΕ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ALTA MODA- ΚΗΠΟ

DOLCE E GABBANA: ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ ΜΕ ΕΞ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ιταλογιαπωνέζικη μαγεία

Eνας μαξιμαλιστικός ύμνος στην άνθινη γιαπωνέζικη κουλτούρα ήταν το παραμυθένια θεαματικό alta moda show των Dolce e Gabbana στο Εθνικό Μουσείο του Τόκυο. Γυναίκες και άνδρες μοντέλα, με σχεδόν 100 δημιουργίες του κορυφαίου ιταλικού σχεδιαστικού διδύμου, γεμάτες από μαγευτικά λουλουδένια κεντήματα και τρισδιάστατο διάκοσμο έφεραν κοντά την παραδοσιακή Απω Ανατολή με την Ιταλία του δραματικού λυρισμού και της όπερας. Ηταν μια επίδειξη σαν ζωντανός κήπος, που κατέληξε σε δείπνο- σκηνικό για τη Σκάλα του Μιλάνου.

 

Μια πασαρέλα πλαισιωμένη από αμέτρητες ανθοσυνθέσεις και μετά χρυσά τραπέζια μέσα σε κόκκινο βελούδο, με μενού το πολυαγαπημένο risotto ala milanese. Tα ρούχα όπως πάντα σαν άπιαστα έργα τέχνης, μακριά από καθημερινή πρακτικότητα… Τόσο περίτεχνα και σύνθετα λες και δεν ανήκουν σε αυτόν τον πλανήτη.

Όπως δήλωσαν οι σχεδιαστές: «Αργήσαμε να έρθουμε στην Ιαπωνία που αποτελεί έναν καινούριο κόσμο για μας, ένα νέο πελατολόγιο, που για χρόνια θεωρούσαμε μακρινό και απρόσιτο. Δουλέψαμε με φαντασία κι όνειρο. Ανέκαθεν αγαπούσαμε το γιαπωνέζικο ύφος, παλιότερα φορούσαμε και οι ίδιοι Comme de Garcons και  Yamamoto. Δεν θέλαμε να δείξουμε  ένα σόου αλλά να προσφέρουμε μια εμπειρία με δημιουργίες που υποκλίνονται στη μοναδικότητα Η μόδα για μας δεν είναι business αλλά έρωτας»

Πριν το event προηγήθηκε πάρτι στις Dolce e Gabbana μπουτίκ του Τόκυο όπου πρωτοστάτησε η «κολλητή» τους Anna dello Russo, η πιο εκκεντρική ιταλίδα style icon και επικεφαλής της Vogue Japan.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View