Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάθετε πότε η Ελλάδα και η Κύπρος θα κάνουν την 1η τους πρόβα στη σκηνή της φετινής Eurovision

Μάθετε πότε η Ελλάδα και η Κύπρος θα κάν...

Την Πρωτομαγιά θα ανέβουν στη σκηνή του Κίεβου ενώ 4/5 θα είναι η 2η πρόβα

H Demy που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το «This is love» του Δημήτρη Κοντόπουλου και ο Hovig που εκπροσωπεί την Κύπρο όπως έγινε γνωστό, θα πρωτοανέβουν στη σκηνή του Κιέβου της Ουκρανίας όπου θα φιλοξενηθεί ο 62ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, την Δευτέρα 1η Μαίου 2017 για τη πρώτη πρόβα τους.

Σύμφωνα με το κλαμπ θαυμαστών του διαγωνισμού, ΙΝFE Greece και το πρόγραμμα των προβών που είδε το φως της δημοσιότητας, την Πρωτομαγιά οι δύο καλλιτέχνες ξεκινούν  τις πρώτες τεχνικές τους πρόβες με το "This is love " και το "Gravity" (αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού της Κύπρου). Οι δύο χώρες συμμετέχουν στον 1ο ημιτελικό που θα γίνει την Τρίτη 9/5/2017.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες και έως το απόγευμα οι δύο εκπρόσωποι των "αδερφών" χωρών θα ανέβουν για 1η φορά στο stage και θα φροντίσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε θέματα ήχου, εικόνας, σκηνοθεσίας, κ.α.

Μαζί τους θα είναι και οι αρχηγοί των αποστολών κάθε χώρας με την υπόλοιπη ομάδα που φροντίζουν πάντα για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις πρόβες της πρώτης μέρας θα είναι και οι καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την Πολωνία, την Μολδαβία, την Ισλανδία, την Τσεχία, την Αρμενία, την Σλοβενία και την Λετονία.

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 4 Μαίου 2017  μαζί με τη Σουηδία, τη  Γεωργία, την  Αυστραλία, την Αλβανία, το Βέλγιο, το Μαυροβούνιο, την Φινλανδία, το Αζερμπαιτζάν, τη Πορτογαλία τη Πολωνία, τη Μολδαβία, την  Ισλανδία, τη  Τσεχία και την Κύπρο.

Μετατροπή του προγράμματος που ανακοινώθηκε θεωρητικά θα υπάρξει στην περίπτωση που τελικώς δεν επιτραπεί από τους διοργανωτές η εμφάνιση του Ρωσικού τραγουδιού επί σκηνής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight