Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στο πανεπιστήμιο η ετήσια γενική συνέλευση του δικτύου «UNIADRION»

Πάτρα:Στο πανεπιστήμιο η ετήσια γενική σ...

Την προηγούμενη Πάρασκευή και Σάββατο

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, που προεδρεύει στο Δίκτυο Πανεπιστημίων Αδριατικής – Ιονίου «UNIADRION» το διάστημα Ιούνιος 2016 – Μάιος 2017, διοργάνωσε φέτος την ετήσια Γενική Συνέλευση και την Στρογγυλή Τράπεζα σε συνδιοργάνωση με την Πρωτοβουλία Αδριατικής – Ιονίου (http://www.aii-ps.org/) και το Υπουργείο Εξωτερικών, στο Πανεπιστήμιό μας, το διάστημα 7 και 8 Απριλίου 2017. Στην διοργάνωση αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 16 πανεπιστήμια της περιοχής Αδριατικής – Ιονίου.

Κεντρικοί άξονες της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, ερευνητικών κέντρων, τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών φορέων και κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν στην μακροπεριφέρεια Αδριατικής- Ιονίου, EUSAIR (Ευρωπαϊκή Στρατηγική Αδριατικής-Ιονίου).

Οι συναντήσεις αποσκοπούν στην προώθηση  της αειφόρου οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας της περιοχής Αδριατικής – Ιονίου μέσω της ανάπτυξης, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της καινοτομίας και της διασύνδεσης των λαών.

Τις εργασίες της στρογγυλής τράπεζας θα χαιρετίσουν ο μόνιμος Γενικός Γραμματέας της Πρωτοβουλίας Αδριατικής – Ιονίου, Πρεσβευτής κ. Fabio Pigliapoco, καθώς και ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Κ. Καρπέτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις